To je to što me zanima!

Kalinić: Ako je Armadi ostala koja petarda, neka proslijede... Fossati: Jesam ovo objavljivao?

Povijest je učiteljica života, napisali su iz Hajduka na društvenim mrežama nakon treće uzastopne pobjede protiv Rijeke na Rujevici u ovoj godini. Lovre se prisjetio što su domaći navijači radili večer prije derbija
Vidi originalni članak

Mijo Caktaš, Umut Nayir pa Jan Mlakar. Minute: 94., 72. pa 98. Hajduk je ove godine pobijedio u sva tri Jadranska derbija na Rujevici golovima u završnici.

Vatreno je bilo i ovu nedjelju pred 6578 navijača, Splićani nose kuće tri boda (3-2) i smanjili su razliku za vodećim Osijekom na samo četiri boda četiri kola prije kraja jesenskog dijela HT Prve lige.

POGLEDAJTE VIDEO: Navijač Hajduka među Riječanima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ispada da tri utakmice zaredom na Rujevici pobjeđujemo u zadnjim sekundama. Prije svega, čestitao bih suigračima na borbi i požrtvovnosti. Možda to nije izgledalo najbolje, ali mi smo u procesu s novim trenerom, ima zamisli koje još ne možemo do kraja izvesti. Ali momci su dali maksimum, možda nas je i Bog nagradio na kraju. Sreća prati hrabre, mislim da je zasluženo - rekao je golman Hajduka Lovre Kalinić (31).

Imao je tri velike obrane i sigurno doprinio pozitivnom rezultatu.

- Ne volim nikad isticati sebe kao pojedinca, i u pobjedi i u porazu smo momčad, ja sam samo njen dio i pokušavam svoj posao odraditi maksimalno svaku utakmicu. Drago mi je zbog momaka koji vrijedno rade i bore se svaki dan. Zaslužili su ovakav rezultat - rekao je Kalinić i nastavio:

- Svaka utakmica nam je jednako bitna, jednako pristupamo svakoj utakmici, to je jedini ispravan put, nema podcjenjivanja. Uvijek idemo s gardom da uzmemo tri boda, to je jedino što je bitno.

POGLEDAJTE SAŽETAK UTAKMICE:

Prisjetio se golman Hajduka i navijačke najave 100. Jadranskog derbija

- Imali smo i sinoć vatromet ispred hotela od strane njihovih navijača. Ali nama je to samo dalo samopouzdanja za dalje. Ako im je ostala koja petarda, neka nam je proslijede da možemo proslaviti - zaključio je Kalinić i nasmijao se.

Riječane je okrznuo i veznjak Marco Fossati (29) koji je na Instagramu objavio momčadsku fotografiju ispred južne tribine uz opis:

"Jesam li u krivu ili sam već objavio ovu sliku? Ah da, u krivu sam, ovo je nova pobjeda. Derbi je naš, 27.2., 21.11."

Hajduk je na službenim kanalima uz istu fotografiju, pak, napisao:

"Povijest je učiteljica života ❤️💙".

Idi na 24sata

Komentari 126

  • Hajduk Beograd 22.11.2021.

    Kalinić je svecki golman, Hajduk živi večno 💪💪💪

  • pero5 22.11.2021.

    zanimljivo kako ne komentirate da je 3.gol hajduka postignut nakon čak 2 prekršaja na igračima rijeke!?!? p.s. ne navijam niti za jedan od ta dva kluba

  • MatijaKezele 22.11.2021.

    Pa tko se ne bi naslađivao nakon onog jučer. Nama oni prigovaraju za nerede, a ono jučer je bio presedan HNLa

Komentiraj...
Vidi sve komentare