To je to što me zanima!

Kalinić: Imali su inicijativu, više šansi, nismo mogli uhvatiti zrak

Falilo je sportske sreće. Ali nema veze, ovo nam je škola za dalje, idući tjedan počinje prvenstvo i okrećemo se tome, rekao je Lovre Kalinić. Ostali igrači Hajduka izbjegli su mix zonu iako su trebali dati izjave
Vidi originalni članak

Junak Hajduka u porazu od Dinama na Maksimiru u finalu Superkupa bio je Lovre Kalinić. Fantastičnim obranama zaključao je gol, ali ni on nije mogao puno kada je došlo do penala.

POGLEAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Znali smo kvalitetu Dinama, pripremali smo se za ovo. Prvo poluvrijeme smo donekle parirali, oni su preuzeli inicijativu. Oni su imali više šansi, došli smo do penala. Ali sreća ovaj put nažalost nije bila na našoj strani - rekao je Kalinić za MaxSport.

- Povukli smo se u drugom poluvremenu. Oni su prvih 10-15 minuta imali dvije, tri ozbiljne šanse, nismo mogli doći do zraka. Šteta, mogli smo ovo izgurati do kraja, falilo je sportske sreće. Ali nema veze, idemo dalje uzdignute glave.

Ponovila se 2013 godina. Tada je Jozinović promašio cijeli gol, a Tomičiću obranio Migliore.

- Prije devet godina isto? Da, nadao sam se da neće biti tako, povijest se ponovila. Ali ovo nam je škola za dalje, idući tjedan počinje prvenstvo, okrećemo se tome i idemo maksimalno ozbiljno.

Hajduk novu sezonu otvara susretom protiv Istre. Bit će to utakmica za popraviti dojam i pozitivno startati u prvenstvo.

- HNL? Sve momčadi su se pojačale i ozbiljne su. Zna se što je Hajduk i što nam je cilj. Idemo po tri boda i okrećemo novu stranicu.

Očekivalo se da će nogometaši Hajduka prisustvovati mix zoni nakon utakmice kako bi podijelili dojmove. No, poslije finala Superkupa nije se pojavio baš nitko. Što je čudno jer im je bilo najavljeno i trebali su doći po dogovoru.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 10.07.2022.

    Kaže Lovre "falilo je sportske sreće za više" Svašta i potpuno neobjektivno. Ako netko jučer nije imao sreće to je dinamo. Jer kada imaš 7 zicera a niti jedan ne uđe onda se o tome može govoriti kao o nedostatku sreće. Kada protivnik ima sedam zicera i sve promaši ili omogući golmanu da obrani onda je protivnik taj kojemu je trebalo malo sreće. A kada tvoja ekipa u 90 minuta ne uputi niti jedan udarac u protivnikov gol onda to nije nedostatak sreće nego nedostatak kvalitete.. Jer kako doći do "više" koje spominje Lovre ako ne pošalješ niti jedan udarac u gol. Jučer je Hajduk u 90 minuta izvukao maksimum a sreću je imao isključivo Hajduk.

  • dahvaul 10.07.2022.

    Falilo je vama gurancija od sudaca,kaj su vas i doveli do drugoga mjesta.

  • petarpan242 10.07.2022.

    a zakaj livaja nije došel?

Komentiraj...
Vidi sve komentare