Sport

Komentari 15

Kalinić: Imali su inicijativu, više šansi, nismo mogli uhvatiti zrak

Kalinić: Imali su inicijativu, više šansi, nismo mogli uhvatiti zrak

Falilo je sportske sreće. Ali nema veze, ovo nam je škola za dalje, idući tjedan počinje prvenstvo i okrećemo se tome, rekao je Lovre Kalinić. Ostali igrači Hajduka izbjegli su mix zonu iako su trebali dati izjave

Junak Hajduka u porazu od Dinama na Maksimiru u finalu Superkupa bio je Lovre Kalinić. Fantastičnim obranama zaključao je gol, ali ni on nije mogao puno kada je došlo do penala.

POGLEAJTE VIDEO:

- Znali smo kvalitetu Dinama, pripremali smo se za ovo. Prvo poluvrijeme smo donekle parirali, oni su preuzeli inicijativu. Oni su imali više šansi, došli smo do penala. Ali sreća ovaj put nažalost nije bila na našoj strani - rekao je Kalinić za MaxSport.

- Povukli smo se u drugom poluvremenu. Oni su prvih 10-15 minuta imali dvije, tri ozbiljne šanse, nismo mogli doći do zraka. Šteta, mogli smo ovo izgurati do kraja, falilo je sportske sreće. Ali nema veze, idemo dalje uzdignute glave.

Ponovila se 2013 godina. Tada je Jozinović promašio cijeli gol, a Tomičiću obranio Migliore.

- Prije devet godina isto? Da, nadao sam se da neće biti tako, povijest se ponovila. Ali ovo nam je škola za dalje, idući tjedan počinje prvenstvo, okrećemo se tome i idemo maksimalno ozbiljno.

Hajduk novu sezonu otvara susretom protiv Istre. Bit će to utakmica za popraviti dojam i pozitivno startati u prvenstvo.

- HNL? Sve momčadi su se pojačale i ozbiljne su. Zna se što je Hajduk i što nam je cilj. Idemo po tri boda i okrećemo novu stranicu.

Očekivalo se da će nogometaši Hajduka prisustvovati mix zoni nakon utakmice kako bi podijelili dojmove. No, poslije finala Superkupa nije se pojavio baš nitko. Što je čudno jer im je bilo najavljeno i trebali su doći po dogovoru.

Najčitaniji članci