To je to što me zanima!

Kalinić: Imamo osjećaj kao da svi misle da će biti lako

Joško Svaguša je na presici pozvao navijače da naprave paklenu atmosferu, istu kao što je bila i protiv Dinama. Moramo biti mudri i oprezni, kaže
Vidi originalni članak

Ranojutarnju presicu na Poljudu uoči susreta s Unireom održali su Joško Svaguša i Ivica Kalinić.
- Moramo biti mudri i oprezni - rekao je Svaguša i naglasio da ne želi razgovarati o ničem drugom nego samo o sljedećem rumunjskom protivniku. Odbio je razgovarati i o eventualnom transferu Vranješa.
- Neće biti lako. Moramo biti vrlo oprezni, ne smijemo se zavaravati njihovim problemima. Pristup nam mora biti isti kakav smo imali protiv Dinama, ako ne i ozbiljniji, kaže predsjednik Hajduka.
Redovi za karte su još uvijek ogromni, a nakon nebrojenih poziva odlučeno je da ipak nema gratis ulaznica...Niti će ih ubuduće biti.
- To ne zaslužuju ovi navijači koji satima čekaju u redu. Pozivam sve navijače da naprave atmosferu kao i protiv Dinama i da slika s Poljuda obiđe Europu - kazao je Svaguša.
A Hajdukov sportski direktor i glavni 'špijun' Uniree, Ivica Kalinić, usporedio je Unireu s prethodnim protivnikom, Dinamom iz Bukurešta.
- Individualno su jači, imaju 4-5 fantastičnih igrača, ali nemaju kolektiv kao Dinamo. Ne smijemo se opustiti. Imamo osjećaj kao da svi misle da će biti lako. Sigurno neće, to je momčad koja je igrala Ligu prvaka pa ima iskustvo i kako sam rekao nekoliko fantastičnih pojedinaca - rekao je Kalinić.

BULKU SVE BLIŽE HAJDUKU...

Na jučerašnjem popodnevnom treningu albanski reprezentativac priključio se Ervinu Bulku (29). Igra na poziciji napadača, a dolazi iz ukrajinskog Krivbasa. Ako prođe probu, trebao bi se priključiti 'bilima' na dvije godine.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • jure50 17.08.2010.

    moze mi netko reci dali ce nova tv ili rtl prenosit hajduk ili da mi netko da stranicu di se moze gledat hajduk

  • ddino 17.08.2010.

    atdhe.net

  • Tsubasa Ozora 17.08.2010.

    puno sreće za Dinamo i Hajduk u europi, da i mi napokon imamo dva predstavnika u EL.. a što se tiče prijenosa utakmica, molio bih Hajdukove navijače da budu razumni prema \"navijačima\" Dinama i da se ne ljute ako HRT bude prenosio Dinamo, jer oni najbolje navijaju za Dinamo iz svojih fotelja u dnevnom boravku.. neka se ne ljute oni pravi navijači, koji su stalno uz svoji klub kada je dobro i kada je teško, a oni koji misle da će Mamić otići samo zato što će oni bojkotirati utakmice su glupi i budale.. pozdrav pravim navijačima koji će navijati i za Hajduk i za Dinamo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare