To je to što me zanima!

Kalinić je jedan od igrača koje prati Schalke 04

Nikola Kalinić, 20-godišnji napadač Hajduka i potencijalni hrvatski reprezentativac, sve je češće na usnama menadžera jakih europskih klubova
Vidi originalni članak

U posljednjih dvadesetak dana Kalinića se spominjalo čak u kontekstu londonskog Chelseaja, dok je talijanski Tuttosport pisao o zanimanju Genoe i Panathinaikosa za napadača koji je tijekom ove sezone postigao šesnaest prvenstvenih pogodaka i vodeći je na ljestvici strijelaca HNL-a.
Posljednji koji je pokazao interes prema Kaliniću je njemački Schalke za koji već nastupa jedan hrvatski reprezentativac, Ivan Rakitić. U Gelsenkirchenu su pomalo očajni zbog ove sezone kada su napadači u pitanju, budući da su, primjerice, u Ligi prvaka ove sezone postigli samo šest golova.
Tijekom dva ogleda četvrtfinala protiv Barcelone nisu postigli niti jedan, makar su bili velikim dijelom u te dvije utakmice bolji sastav. Zato im nužno treba kvalitetan napadač.
- Istina je, pratimo Nikolu Kalinića i zanimljiv je napadač. No, on je jedan od deset napadača koji su nam trenutačno interesantni - rekao je Andrea Müller, menadžer Schalkea. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kroatzki 12.04.2008.

    kakav tuttosport ovoje jucer vec bilo u bild zeitung-u

Komentiraj...
Vidi sve komentare