To je to što me zanima!

Kalinić je primio gol iz gotovo svakog drugog šuta izvan 16m

Kapetan Hajduka primio je oba gola protiv Istre izvan 16 metara, a ove sezone već ih je dobio četiri. Dok je on stajao na golu, svaki treći udarac prema golu 'bilih' uopće bio je gol za protivnika
Vidi originalni članak

Hajduk je ove sezone u slaboj formi, zaostaje 11 bodova za vodećim Dinamom u HNL-u uz utakmicu manje, a ne ide ni golmanu Lovri Kaliniću (32) koji brani vrlo skromno.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U šest utakmica prvi golman Hajduka primio je osam golova, od čega su četiri bila izvan šesnaesterca, među kojima su bila i oba u posljednjem remiju protiv Istre u Splitu (2-2).

A postotak obrana izvan 16 metara prema SofaScoreu iznosi skromnih 55,6 posto, što će reći da je gotovo svaki drugi šut iz daljine završio u golu! Po tome je kapetan Hajduka na samom začelju, deseti golman lige.

A ukupno je Lovre Kalinić obranio 65 posto udaraca. Prevedeno, svaki treći šut prema golu Hajduka uopće završio mu je u mreži.

Lovre je imao 15 obrana u dosadašnjem dijelu prvenstva, što ne govori puno jer će neke opasne napade protivnika zaustaviti i obrana. Dvaput je sačuvao praznu mrežu, po čemu je peti golman lige.

Idi na 24sata

Komentari 286

  • BROKRO 20.09.2022.

    ja mislim da decko ima problema sa vidom na daleko ,na liniji je super dobar ali njega iznenade lopte iz dalekih suteva i to vam je to kad nesto kasno vidis

  • Bramornjak 19.09.2022.

    Tko je njemu dao profesionalni ugovor, da mi je znati.

  • bakaslis 19.09.2022.

    Hajduk od Pletikose nije ima golmana.... 

Komentiraj...
Vidi sve komentare