To je to što me zanima!

Kalinić i Srna umalo se potukli u polufinalu ukrajinskog kupa

Bivši igrač Hajduka zabio je za vodstvo gostiju i anuliranje prednosti Šahtara, no momčad Darija Srne izjednačila je preko Luiza Adriana iz penala u 77. minuti...
Vidi originalni članak

Burno je bilo u polufinalu ukrajinskog kupa u kojem je Šahtar u Lavovu odigrao 1-1 protiv Dnjipra te tako zahvaljujući 1-0 pobjedi iz prvog susreta u Dnjiipropetrovsku prošao u finale.

Gol za vodstvo gostiju i anuliranje prednosti Šahtara zabio je Nikola Kalinić u 30. minuti. Bivši igrač Hajduka je ukrao jednu loptu na desnoj strani i sjurio se prema golu te s ruba šesnaesterca lagano plasirao loptu pokraj istrčalog golmana Pjatova za svoj 18. gol u sezoni.

No, u 77. minuti iz penala je izjednačio Luiz Adriano za, pokazalo se, slavlje Šahtara. Bunili su se igrači Dnjipra jer je Gladkij olako pao nakon ubačaja Darija Srne iz slobodnog udarca s desne strane, no sudac nije promijenio odluku.

Na terenu je bilo i burno između dva hrvatska igrača. Darijo Srna s jedne i Nikola Kalinić s druge strane odigrali su cijelu utakmicu, a na kraju su se i verbalno pa umalo i fizički 'zakačili' na travnjaku . Suigrači su ih rastavljali pri izlasku s terena, a neslužbeno se doznaje kako je 'hrvatski obračun' nastavljen i u tunelu poslije utakmice. Imao je Kalinić i veliku priliku u sudačkoj nadoknadi, no njegov udarac iz voleja obranio je Pjatov .

Novi dvoboj ove dvije momčadi gledat ćemo već u subotu kada se sastaju u prvenstvu Ukrajine , a Dnjipro četiri dana nakon toga igra finale Europske lige u Varšavi protiv Seville . Šahtar trenutno drži drugo mjesto koje izravno vodi u Ligu prvaka, no Dnjipro je treći s mjestom za Europsku ligu iza Šahtara pet bodova i teoretski ga još uvijek može sustići.

Dinamo u finalu

Dinamo Kijev je nakon što je osigurao naslov prvaka Ukrajine izborio i finale ukrajinskog kupa. Momčad našega Domagoja Vide je nakon 0-0 iz prve utakmice kod Olimpika , na svom stadionu u uzvratu slavila 4-1 te tako uvjerljivo prošla u finale. Vida je i ovu utakmicu odigrao cijelu na poziciji desnog stopera.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • antebilokapic 21.05.2015.

    srna ikale lipo se ispričajte jedandrugom a ne da se ljudu nasladjuju na vaš račun a igrat će te skupa i repki jer to kale zaslužuje

  • tiki-tiki 21.05.2015.

    po šaktarovom penalu vidim da je slično suđenje kao u hrvatskoj!

  • Sly_theKing 21.05.2015.

    moli za poziv, a svadja se s kapetanom... pa ajd da je neki tam ukrajinski igrac, al zast domacem igracu to govori...

Komentiraj...
Vidi sve komentare