To je to što me zanima!

Kalinić na klupu: Ne želim mu uništiti samopouzdanje

Protiv Aston Ville u kupu bio je jako dobar, ali još me drži strah da opet ne uspije zabiti. A to bi bilo loše za njega, kaže trener Blackburna Allardyce
Vidi originalni članak

Blackburn je izgubio od Aston Ville u Carling Cupu 1-0, ali Nikola Kalinić odigrao je možda i najbolju svoju utakmicu otkako je na Otoku. Pogodio je prečku i stativu, a nakon svega njegov je golgeterski učinak ostao na onom golu baš protiv Ville u FA Cupu. Tri dana kasnije, u nadjelju, Blackburnu u goste stiže Fulham, a Kalinić će utakmicu početi na klupi.
- Nikolina igra u četvrtak sugerira da je on potpuno spreman za izazove Premiershipa, da može biti prvotimac. Ali ja sam još uvijek oprezan, strah me što bi se moglo dogoditi ukoliko opet ne zabije. Mogao bi potpuno ostati bez samopouzdanja i više ga nikad ne vratiti - kaže trener Blackburna Sam Allardyce.
Platio je Kalinića sedam milijuna eura prije nekoliko mjeseci, ali Allardyceu se ne žuri. Zna da skok iz HNL-a u najbolju ligu na svijetu zahtjeva temeljitu pripremu i puno vremena.
- Ma mi njega nismo doveli da bude naš najbolji igrač već ove sezone. Cilj je postepeno ga uvoditi u ritam engleskog nogometa - rekao je Allardyce, koji je s Blackburnom nanizao tri poraza. Zadnji put je nekoga pobijedio 22. studenog, dobili su 2-0 Klasnićev Bolton.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • van_persie 16.01.2010.

    \"iskreno kalinić je puno kvalitetniji od manđukića to se vidi iz aviona.....\" hhhhhhhh...koji vic....ahahaha :D :D :D

  • Tsubasa Ozora 16.01.2010.

    @Th 1950.. ma njih dvojicu uopće ne treba spominjati više nikada, niti im davati bilo kakav medijski prostor, jel se sjećaš kada je trener izvadio kalinića iz igre, a ovaj dok je izlazio bacio je kapetansku traku prema klupi?! kada su bili na pripremama svi normalno treniraju a jedino kalinić ćeška mud.a i trenira preko one stvari jer zna da će otići, isto tako i manđukić sada neće trenirati jer ima plave nokte na nogama(?!), pa njih dvojicu treba nalemati sa štapom dok ne počnu plakati, a ne ih braniti i govoriti ovaj je bolji, ovaj nije ovo napravio i sl..

  • Th 1950 16.01.2010.

    a šta se vi javljate : prvo vaš manđukić nije zabio pola godine ,drugo engleska liga je teža nego hnl i treće manđo je standardni u dinamu a kalinić nije , iskreno kalinić je puno kvalitetniji od manđukića to se vidi iz aviona.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare