To je to što me zanima!

Kalinić: Nisam se još ispričao Srni, vidjet ćemo se u subotu

Dogodilo se što se dogodilo, imali smo žestoku raspravu na terenu, ali nismo se potukli. Nismo se još čuli niti smo se jedan drugome ispričali, kaže Nikola Kalinić
Vidi originalni članak

Strasti su se smirile. Nisam se još čuo sa Srnom. Već razmišljamo o sljedećoj utakmici protiv Šahtara za vikend, rekao je Nikola Kalinić za goal.com.

Darijo Srna i Nikola Kalinić žestoko su se "zakačili" nakon utakmice polufinala ukrajinskog kupa. Kapetan Šahtara i napadač Dnjipra umalo su se potukli.

Šahtar je prošao u finale ukrajinskog kupa, Srna je rekao kako su to bile emocije te da će opet biti u dobrim odnosima s Kalinićem kad se ponovno susretnu.

- Dogodilo se što se dogodilo, imali smo žestoku raspravu, ali nismo se potukli. Nismo se još čuli niti smo se jedan drugome ispričali. Ali vidjet ćemo se u subotu - rekao je Kalinić uoči utakmice Dnjipra i Šahtara u prvenstvu ovoga vikenda.

No hrvatski igrači neće se vidjeti na terenu. Kalinić neće biti ni na klupi.

- Igrat će rezerve. Čeka nas finale Europske lige u srijedu - dodao je Kalinić , koji će protiv Seville jurišati po naslov Europske lige na stadionu u Varšavi.

Youtube
Idi na 24sata

Komentari 31

  • Joker 🃏 22.05.2015.

    Čemu svađa između ova dva?

  • slavonija 22.05.2015.

    Ne treba im takvo ponašanje...e sramote..

  • LebronPetrovic 22.05.2015.

    Srna i Rakitić su jedini naši nogometaši koji su dizali Uefinu kantu i to prvi. Osim Dinamovog kapetana 1967 !

Komentiraj...
Vidi sve komentare