To je to što me zanima!

Kalinić precizan uoči Hajduka, Petrolul uvjerljiv, poraz Šerifa

Torino još uvijek nije započeo svoju sezonu, a ostali protivnici hrvatskih klubova u posljednjem pretkolu Europske lige ubilježili su dvije uvjerljive pobjede i jedan poraz
Vidi originalni članak

Nikola Kalinić spreman je za oglede sa svojim bivšim klubom, a deset dana uoči prvog dvoboja s Hajdukom lijepo je zabio četvrti gol za svoj Dnjipro u pobjedi protiv Karpata (4-0). 

Napadač je ušao u igru u 77. minuti i samo šest minuta poslije zaobišao Iljuščenkova na protivničkom golu za svoj prvi gol u novoj sezoni ukrajinskog prvenstva. 

Dnjipro je u Dnjipropetrovsku pred 12 tisuća gledatelja ostvario treću pobjedu u isto toliko nastupa, pa je s devet bodova na vrhu ljestvice. Samo još Šahtar iz Donjecka našeg Darija Srne ima maksimalni učinak. 

Ivan Strinić proveo je svih 90 minuta na lijevom boku, a Mladen Bartulović ostao na klupi. Uz Kalinića, strijelci su bili i Bruno Gama (47.) i Šahov (65. i 74.). Trener Karpata je Igor Jovićević, Zagrepčanin crnogorskih korijena, a sa samo jednim bodom u tri utakmice borit će se za ostanak u ligi.

Petrolul bez problema

Tri pobjede u tri utakmice ima i protivnik Dinama. Petrolul je na vrhu rumunjskog prvenstva, a u nedjelju je s 5-1 u gostima pobijedio CSMS Iasi

Filipe Teixeira doveo ih je u vodstvo u 19. minuti, Wesley izjednačio u 25. za odlazak na poluvrijeme s 1-1. U nastavku su za goste pogađali Adrian Mutu (50.), Toto Tamuz (56. i 71.) i Juan Albin (90+2') za uvjerljivu pobjedu Petrolula. 

Šerif poražen

Moldavsko prvenstvo također je došlo do trećeg kola, a protivnik Rijeke nema baš idealan početak sezone. Šerif je u prve tri utakmice došao do pobjede, remija, a u nedjelju i do poraza od Dacije na svojem terenu (1-2)

Oba gola za Daciju zabio je Crnogorac Miloš Krkotić (12. i 69.), dok je za Šerif privremeno izjednačio Marcel Kramin Kouegbe Metoua u 60. minuti.

Dacia vodi sa sedam bodova, Šerif je sedmi s tri manje.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Lyoto 11.08.2014.

    bit ce svima tesko ali jednako tako nitko nema protivnika koji nije prolazan.. sve u svemu ostaje nam da navijamo i nadamo se najboljem

  • stolica99 11.08.2014.

    pa navijajte za sve hr klubove, jer onda svi imaju koristi od toga, kako ne kuzite neke stvari

  • teletubiess 11.08.2014.

    Bravo za Kalinića, samo se nadam da neće biti precizan protiv Hajduka!!! Bilo bi lijepo da sva 4 naša predstavnika uđu u Europsku ligu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare