To je to što me zanima!

Kalinić pred odlaskom na Otok: Želi ga 'Football Manager klub'

Prema pisanju engleskih medija, traži ga Watford koji je spreman odmah belgijskom klubu uplatiti 11 milijuna eura! Taj interes pojačan je užasnim izdanjem sadašnjeg golmana Gomesa
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativni golman Lovre Kalinić mogao bi nakon samo šest mjeseci promijeniti sredinu. Ove je godine u siječnju potpisao za belgijski Gent gdje je stigao iz Hajduka i odmah se pokazao kao jedan od najboljih čuvara mreže u Belgiji.

To je pobudilo interes engleskih klubova, spominjao se Everton, ali Lovre je na kraju ostao u Belgiji.

Prema pisanju engleskih medija, traži ga Watford koji je spreman odmah belgijskom klubu uplatiti 11 milijuna eura! Ta odluka pojačana je katastrofalnim izdanjem sadašnjeg golmana Gomesa koji je u subotu protiv Liverpoola bio ispod svake razine. 

Trener Marco Silva smatra ga presporim i nedovoljno dobrim za Premiership, a Lovre ima sve predispozicije za zahtjevnu ligu poput najjače engleske.

Inače, jedan od glavnih sponzora Watforda je Football Manager, jedna od najpopularnijih video igrica uopće. Poznato je kako mnogi klubovi koriste njihovu bazu igrača za lakši i bolji 'skauting', dok je u istoj baš Kalinić visoko cijenjen uz etiketirani potencijal jednog od najboljih čuvara mreže u Europi u skorijoj budućnosti.

Pa, ako vrijedi ono da je 2+2=4, onda ovaj 'transfer trač' djeluje vrlo realno...

Idi na 24sata

Komentari 43

  • hyndaii 13.08.2017.

    Igrač postiže pravu cijenu samo u slučaju da igra u poznatom klubu.To je razlog što ga je mali hajduk morao dati za siću.

  • 13.08.2017.

    Zasluzeno

  • PetarRadonjic 13.08.2017.

    evo gledam randers brondby 2 cista penala za brondby svirana nisu a sta bi trebali danci rec koliko mi pljujemo po sudijama

Komentiraj...
Vidi sve komentare