To je to što me zanima!

Kalinić: Sa Salgadom sam se kladio da ćemo ih proći

'Salgado je odmah prognozirao kako nemamo nikakvih šansi protiv njegovih sunarodnjaka. Kaže da će biti 3-0. Platio bih večeru i da mi dobijemo'
Vidi originalni članak

Prije nego li je i znao hoće li ga izbornik Dražen Ladić pozvati za dvije utakmice protiv Španjolske, Nikola Kalinić se kladio na pobjedu, te prolaz Hrvatske na Europsko prvenstvo mladih reprezentacija.
- Vijest da smo izvukli Španjolce priopćio mi je suigrač Michel Salgado i odmah prognozirao kako nemamo baš nikakvih šansi protiv njegovih sunarodnjaka. Tvrdi da će nas dobiti 3:0 u prvoj utakmici, a da ćemo u uzvratu remizirati. Upitao sam ga bili se okladio u takav rasplet. Pristao je i sada imam i dodatni motiv – Kaže Kalinić.
Dvojac Blackburnovih igrača okladio se u večeru u jednom od prestižnih restorana u Manchesteru.
- Ma nije meni do večere, platio bih mu ja večeru i da mi pobijedimo. Važnije mi je da mi prođemo dalje, pa da ga mogu malo zafrkavati – pojašnjava Kalinić.
Obzirom da se igraju dvije utakmice, te da u prvoj, u španjolskom Burgosu,  Ladić neće moći računati na Ivana Rakitića i Dejana Lovrena, Kalinića bi zadovoljio bilo kakav rezultat. Naravno, osim poraza.
- Recimo da bi 1:1 bilo idealno, premda, u kompletnom sastavu u uzvratu možemo nadoknaditi i minimalan zaostatak. Cilj je postići gol, a onda je u uzvratu sve na našoj strani.
Španjolci su iznimno opasni.
- A što reći o igračima koji će za godinu - dvije naslijediti Svjetske prvaka iz Južne Afrike. Dovoljno je nabrojati imena poput golmana Atletica De Gee, potom Capela iz Seville, Realovog Canalesa, Barceloninog Krkića, Mate iz Valencije... Bit će teško ali nismo bez šansi. Borit ćemo se do zadnje kapi krvi.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_37063 05.10.2010.

    drlje sve bolji i bolji...ponavljam od utakmice mladih sa slovackom ovaj igrac je posta druga osoba, nadam se da ce pocet na otoku redovno zabijati reka san realnost 15 golova ove sezone ;) amo drljeee

  • bumerang23 05.10.2010.

    e to bi bio poso da ih prodjemo... d\'o bog da ih prodjemo...SRETNO NASI !!!

  • krnje obicni 05.10.2010.

    mogu ih proc bez problema samo nek imaju snage za svih 90 minuta

Komentiraj...
Vidi sve komentare