To je to što me zanima!

Kalinić se oglasio nakon teške ozljede: Za Hajduk se ne bojte

Nažalost i ovakve teške ozljede ponekad su sastavni dio života profesionalnih sportaša. Preda mnom je dug oporavak, ali motiva mi ne nedostaje i siguran sam da ću se vratiti još jači, napisao je golman Hajduka
Vidi originalni članak

Hajduk je u nedjelju izgubio bitne bodove kod Lokomotive (2-2), ali i ostao bez kapetana Lovre Kalinića. U pokušaju da izbije loptu, lijevo koljeno mu je zaplesalo. U suzama je izašao iz igre, a dan nakon utakmice, crne prognoze su se obistinile. Zbog puknuća križnog ligamenta propustit će ostatak sezone, što znači kako ga nećemo gledati na Svjetskom prvenstvu u Kataru. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njegova ozljeda potresla je njegove suigrače. Hajduk je u završnici uspio prokockati dva gola prednosti. Splitski klub će tako morati bez svog kapetana i lidera do kraja sezone, a Kalinić se oglasio na društvenim mrežama. 

- Dragi svi, od jučer sam primio more vaših poruka podrške uz želje za što bržim oporavkom. S obzirom da ne mogu svima odgovoriti, želim vam svima ovako javno zahvaliti, to mi zaista puno znači u ovim trenucima. Nažalost i ovakve teške ozljede ponekad su sastavni dio života profesionalnih sportaša. Preda mnom je dug oporavak, ali motiva mi ne nedostaje i siguran sam da ću se vratiti još jači. Za Hajduk se ne trebate bojati, uvijek smo imali dobre vratare, pa tako i sada imamo momke koji će uspješno braniti boje kluba - rekao je Lovre.

Pred njim je dugačak oporavak, a Hajduk je ostao bez kapetana u borbi za naslov prvaka. Ipak, jedinica je u sigurnim rukama. Karlo Sentić prirodni je Kalinićev nasljednik na golu 'bilih', branio je nekoliko utakmica ove sezone i pokazao raskoš svog talenta, a sada će uskočiti u Lovrine kopačke do kraja sezone. Njegova prilika da zasja. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Grdelin1 01.11.2022.

    Žao mi je Kale,nije on loš ali realno,nije ni trebao biti pozvan u Reprezentaciju.Dalić se tovariji uvlači u guzicu njegovim pozivanjem.Kao i za Vlašića.

  • dtoma10000032@gmail.com 01.11.2022.

    Jednog kalinica boli kicma za ajduga,drugog boli koljeno za ajduga,levaju boli tuki za ajduga....

  • uwaga 31.10.2022.

    Ka čoviku brz oporavak, a što se tiče posla svi su na dobitku

Komentiraj...
Vidi sve komentare