To je to što me zanima!

Kalinić poslao zicer u prečku, a onda je Higuain potopio Milan

U 36. minuti Nikola Kalinić je ostao sam poslije ubačaja Borinija pa iz neposredne blizine pogodio prečku Gianluigija Buffona! Potom se lopta odbila do Borinija, ali onda je Daniele Rugani to sjajno blokirao
Vidi originalni članak

Talijanski vladar Juventus autoritativno je odradio posao na San Siru protiv Milana. Pobijedili su 2-0 golovima Gonzala Higuaina koji se konačno probudio i dokazao klasu vrijednu 90 milijuna eura.

Počelo je presingom Milana, Juve je teško disao u početku od pritiska domaćina. Ipak, oko 20. minute gosti su zavladali terenom i onda je u 23. Gonzalo Higuain na asistenciju Paula Dybale pogodio za vodstvo kluba iz Torina. Bio mu je to stoti gol u Serie A.

Tri minute poslije, Nikola Kalinić je mogao postati junak San Sira. Zakasnio je na ubačaj Borinija i Juventus se spasio opasnosti.

U 36. minuti Kalinić je ostao sam poslije ubačaja Borinija pa iz neposredne blizine pogodio prečku Gianluigija Buffona! Potom se lopta odbila do Borinija, ali onda je Daniele Rugani to sjajno blokirao.

Video pogledajte OVDJE.

Kalinić je prijetio u 56. minuti, međutim, gosti su ga opet dobro blokirali. Utakmicu je presudio Higuain u 73. koji je ponovno u kombinaciji s Dybalom sve sredio i pogodio za potvrdu pobjede Juventusa.

Imao je Juventus još nekoliko polušansi, no izostala je preciznost. Mario Mandžukić odigrao je svih 90 minuta za gostujuću momčad te bio zapažen više u obrani nego u napadu. Nikola Kalinić također je odradio svih 90 minuta za poražene.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • KnezDomagoj 29.10.2017.

    Navijač sam Milana i želio sam da sinoć NK7 zabije Buffonu, ali nažalost Kale nije klasa za Milan. Manđo je uz Kramarića daleko ispred ostalih špica.

  • 29.10.2017.

    Na ovoj slici se vidi kako se chielini malo sluzi rukama ali nema niti govora za prekrsaj!!!ali za jos manji kontakt penal moze dobit samo suarez i barca!!

  • Iskrivljena antena 28.10.2017.

    Kalinić standardno bruka i prevara od igrača kada će ga više prodati? pa i Milan koji se raspada je previše za njega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare