To je to što me zanima!

Kalkulacije: Hrvatska do polufinala može i porazom

U slučaju poraza od Danske nadamo se pobjedi Norveške nad Islandom jer i tako idemo među četiri. Island i Norveška igraju u četvrtak u 16 sati
Vidi originalni članak

Uoči zadnjeg kola Hrvatska ima sedam bodova, Island i Danska po šest, a Norveška četiri. Hrvatskoj naravno igra pobjeda protiv Danske u posljednjem kolu, a tad bi sigurno bili i prvi u skupini. Ako odigramo neodlučeno, sigurno prolazimo dalje, no tad možemo bit i drugi ovisno o utakmici Island - Norveška. U slučaju poraza od Danske moramo se nadati pobjedi Norveške nad Islandom jer jedino tako idemo u polufinale. Ako Island i Norveška remiziraju, prolazi Island jer ce se bodovno izjednačiti s nama, ali ima bolju gol razliku. Bit ćemo pametniji nakon utakmice Islanda i Norveške koja se igra u četvrtak u 16 sati. Hrvatska-Danska počinje u 20:15 sati.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • rođin rođo1 27.01.2010.

    dobro jutro kasio,igra ih 18,a onaj na okviru je u drugačijoj maici da bi ga ti mogao raspoznat i znat da on igra libera.

  • casio 27.01.2010.

    Koliko ugrača igra u polju u ovom sportu? Zašto onaj dečko kod onog drvenog okvira ima drugačiju majicu?

  • possesed 27.01.2010.

    ...nismo narod koji kalkulira,samo pobjede se broje..prema tome nabijte ih na krasan...kakva Danska,igramo loše ali i norvežani su imali dance 15-11 na poluvremenu pa su eurovizijski zaspali zadnjih 10min..idemo naši,glavom kroz zid ali bez kalkulacije!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare