To je to što me zanima!

Kamo su nestale brazilske nogometne zvijezde?

Ronaldinho, Adriano i Ronaldo su do nedavno oduševljavali nogometnu javnost, no potpuno su nestali s nogometne “pozornice”
Vidi originalni članak

Poznata slika. Po kvartovskim nogometnim terenima klinci natjeravaju loptu u dresovima svojih omiljenih nogometaša i kad zabiju “bitan” gol uzdignutih ruku slave uzvikujući “Ronaldoooo!” ili “Ronaldinhoooo!”. Ako niste primijetili, Ronaldo i Ronaldinho nestali su s dječjih leđa, sada su u modi Kaka, Messi i Cristiano Ronaldo. A djeca su okrutno iskrena. Poruka je jasna; klince, a i ozbiljnije nogometne fanatike više ne zanima trojac s lijevog dijela stranice, no za takav status krivi su isključivo oni sami. Svatko iz nekog svog razloga, vesela trojka okrenula se ne-nogometnom životu. Dok Adriano (smrt oca) i Ronaldo (teške ozljede) imaju kakav-takav izgovor za svoj igrački raspad, gotovo je nevjerojatno kako je samoga sebe, barem zasad, “uništio” Ronaldinho. Nekad najomiljeniji igrač Barcelone, a i velikog dijela svijeta, cijelu je sezonu uglavnom glumio ozljede i propuštao treninge zbog burnih noći, a vrhunac propasti stigao je kad ga je Rijkaard, prvi put od dolaska u Barcelonu, izostavio s popisa igrača za jednu utakmicu Lige prvaka. Sve je manje istinskih brazilskih nogometnih virtuoza, Kaka jedini “brani” brazilsku čast. A klincima fale nogometni čarobnjaci...

RONALDINHO - DOSADIO MU NOGOMET
Ili mu je dosadila Barca? Bilo kako bilo, Ronaldinho je postao sve samo ne nogometaš, više nije u Rijkaardovim planovima i morat će hitno potražiti novi klub i formu.

ADRIANO - PSIHIČKI NESTABILAN
Adriano je odjednom nestao. Upao je u depresiju nakon smrti oca, odao se alkoholu i završio u Sao Paulu. Navodno igra dobro, no ni blizu forme iz zlatnih dana u Interu.

RONALDO - NEKAD BIO NOGOMETAŠ

Nekad je punio protivnike mreže, a danas novinske naslovnice zbog čestih skandala. U Brazilu se oporavlja od ozljede i noći provodi u sumnjivom društvu.


Idi na 24sata

Komentari 2

  • gunnerica_4 08.05.2008.

    a gdje su nestale hrvatske nogometne zvijezde,ajde sutite bolje vam je da vam je ronaldinho ili bilo koji od ovih gdje bi vi bili

  • Silvaa 08.05.2008.

    Jbg Ronaldinho je propast previše ga ulovila ta slava...

Komentiraj...
Vidi sve komentare