To je to što me zanima!

Kanađanka klizala plačući zbog smrti majke Therese

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Joannie Rochette (24), nije željela odustati od natjecanja u umjetničkom klizanju niti nakon što je saznala da joj je od srčanog udara umrla majka...
Vidi originalni članak

Nakon što je odradila svoj nastup u Pacific Coliseumu, Joannie je kratko rekla: "Ne mogu opisati riječima svoje osjećaje", i nije morala, nagnula je glavu i počela plakati, tribine su plakale zajedno s njom. Prije manje od 48 sati izgubila je majku. Kanadska klizačica nije htjela otkazati nastup.
- Mislim da njena majka sad skače od sreće, tamo gore, na nebu - rekao je William Thomson iz njenog tima, koji je po prvi put zaplakao na umjetničkom klizanju.
Majka Therese (55) preminula je od srčanog udara samo 48 sati prije njenog nastupa, a došla je u Vancouver kako bi gledala Joannie kako nastupa na olimpijskom ledu i ostvaruje svoj san. Na kraju ju je gledao otac, Normand, koji je nakon nastupa odmah došao i u isto vrijeme, tugovao i bio sretan. Nije Joannie samo odradila nastup, Kanađanka je zadivila sve ostvarivši najbolji rezultat u karijeri i na trećem je mjestu prije programa u četvrtak. Prije no što je napustila led, kratko se obratila publici:
- Hvala vam, neću ovo nikad zaboraviti...

Idi na 24sata

Komentari 17

  • bubamara 23 24.02.2010.

    zar je morala umrijeti bas tad ,sve da pokvari ja nebi mogla klizati svaka cast djevojci al ja nebi ...

  • hogarko 24.02.2010.

    Neznam,ja nebi moga zadržat koncetraciju.Jaka je i otlizala je.

  • Dannyboy 24.02.2010.

    ...pazi ona na Tebe i smiješi se sa lijepšega mjesta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare