To je to što me zanima!

Kanada se namučila protiv Latvije, SAD lako sa Češkom

Uz puno muke Kanađani su slomili čvrste Latvijce, koje je spašavao sjajni golman Gudlevskis (55 obrana). Kanada je 2-1 pobjedu za polufinale izborila golom u 53.
Vidi originalni članak

Hokejaši Kanade u četvrtfinalu hokejaškog turnira u Sočiju nisu dopustili ruski scenarij te su uz dosta muke slomili otpor Latvije svladavši ju 2-1. Branitelj zlata iz Vancouvera bio je dominantan na ledu u udarcima (57-16), ali do samog kraja nisu imali rješenje za golmana Gudlevskisa.

Kanada je povela u 14. minuti preko Sharpa, ali samo dvije minute kasnije Latvijci su se iznenađujuće vratili i izjednačili preko Darzinša. Onda je počela opsada latvijskog gola, a Gudlevskis je s 55 obrana spašavao svoju momčad. No nije mogao do samog kraja jer je sedam minuta prije završetka regularnog dijela 2-1 pobjedu i prolaz Kanade donio Weber.

U polufinalu će Kanađani igrati protiv SAD, koji je lakoćom riješio Češku 5-2. Amerikanci su nakon prve trećine vodili 3-1, a do kraja utakmice zabili su Parise i Kessel.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ZlatkoSrdoč 20.02.2014.

    ovo će biti teška utakmica SAD- Kanada stvarno je sve moguće nikakvo veliko iznenađenje neće biti ako Kanada pobjedi

  • strmi007 19.02.2014.

    Sad Kanada to osvaja

  • kapitalist86 19.02.2014.

    pobjednik ovog turnira ce biti amerikanci,kanadjani me nisu uopce impresionirali i muce se bas kao i rusi..izmedju finske i svedske,svedjani po obicaju favoriti jaca ofenziva ali ne bi me cudilo da finci zavrse u finalu

Komentiraj...
Vidi sve komentare