To je to što me zanima!

Kanađanin pomeo Đokovića na Laver kupu: 'Svijet' poveo 10-8

Premda je Europa nedjelju dočekala s prednošću od 8-4 sve se okrenulo nakon dva uvodna meča. Inače, zadnjeg dana ovog kupa svaka pobjeda donosi tri boda, a Svijet je slavio u oba meča
Vidi originalni članak

Kanadski tenisač Felix Auger-Aliassime svladao je Novaka Đokovića 6-3, 7-6(3) te je Svijet poveo 10-8 protiv Europe na Laver Cupu kojem je domaćin London.

Premda je Europa nedjelju dočekala s prednošću od 8-4 sve se okrenulo nakon dva uvodna meča. Inače, zadnjeg dana ovog kupa svaka pobjeda donosi tri boda, a Svijet je slavio u oba meča. Prvo su Felix Auger-Aliassime i Jack Sock, kanadsko-američka kombinacija, u dramatičnom dvoboju parova pobijedili Talijana Mattea Berrettinija i Britanca Andyja Murrayja 2-6, 6-3, 10-8.

POGLEDAJTE VIDEO Federer oduševljen Đokovićem: Nevjerojatan si, koliko kontrole

Potom je na scenu stupio Auger-Aliassime koji je odigrao sjajan meč protiv Đokovića, premda je srpski tenisač ogled otvorio breakom. No, ne samo da je Kanađanin vratio break minusa, već je u nastavku prvog seta još jednom napravio break za 6-3.

Kanađanin je zatim poveo i 3-1 u drugom setu, ali se Đoković uspio vratiti i odluka je pala u tie-breaku. Tamo je Auger-Aliassime poveo 3-1 pa 6-2 i time riješio meč.

NIŠTA NIJE SAVRŠENO Jelena Đoković iskreno o djeci i braku s Novakom: 'Tražila sam pomoć, bila sam isfrustrirana'

Svijet tako može do konačne pobjede ukoliko u sljedećem meču Frances Tiafoe svlada Stefanosa Tsitsipasa. Ukoliko grčki tenisač slavi o konačnom će pobjedniku odlučiti dvoboj Caspera Ruuda i Taylora Fritza.

POGLEDAJTE VIDEO: VATRENA ATMOSFERA U NAVIJAČKOM VLAKU

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 27.09.2022.

    izgubio antivakser ha ha ha sad mogu da se pokrijem ćebetom i malo odrijemam

  • Janka Puszta 25.09.2022.

    Koga ovaj Crnogorac predstavlja? On bi trebal predstavljati Tursku a ne Europu. Turci su poput Izraelaca, pridruženi članovi.

  • Nameless 25.09.2022.

    Novica (polu)ozlijeđen 😌

Komentiraj...
Vidi sve komentare