To je to što me zanima!

Kandidat za najljepši gol SP-a: Pogledajte bombu Coutinha!

Svjedočili smo još jednom remek djelu brazilskog maestra Coutinha. Ovakvih golova nazabijao se dok je igrao za Liverpool, a već sada potpisao je kandidaturu za jedan od najljepših golova prvenstva
Vidi originalni članak

Brazilska nogometna reprezentacija opravdala je očekivanja u prvom poluvremenu prve utakmice skupine E na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Seleçao je prikazao sjajnu kombinatoriku i uigranost te nadigrao Švicarce, a već u 20. minuti stigao je do prednosti.

Svjedočili smo još jednom remek djelu brazilskog maestra Coutinha. Ovakvih golova nazabijao se dok je igrao za Liverpool, a već sada potpisao je kandidaturu za jedan od najljepših golova prvenstva.

VIDEO: POGLEDAJTE GOLČINU COUTINHA

Švicarska je u prvom poluvremenu imala prilika na kapaljku, odnosno Brazil je prikazao igru kojom bi trebao stići vrlo daleko na prvenstvu. Ima tu mjesta za napredak, ali s ovakvom igrom Brazil bi trebao osvojiti prvo mjesto u skupini.

To znači da bi mogao na Njemačku, koja je šokantno izgubila od Meksika i time kompromitirala osvajanje prvog mjesta svoje skupine F.

VIDI OVO: Najsmiješniji memeovi SP-a 2018!

Idi na 24sata

Komentari 24

  • KingNothing 18.06.2018.

    Za sada Nacho ima najbolji gol prvenstva. Kolarov po meni 2., Coutinho 3.

  • zekica 18.06.2018.

    Možda za "jedan od" ali ne i više od toga. Već je bilo par prekrasnih golova, počevši od Rusije pa Ronaldovog slobodnjaka, Nachove bombe i od dvije stative, Kolarovog slobodnjaka.... a turnir je tek počeo. Budete vidjeli i kakve golove će Argentina dobiti protiv nas. Raj za svačije oko!!!

  • jasamtajsam007 18.06.2018.

    ronaldo sljedecu zabija skaricama glavom petom u isto vrijeme,si vidio

Komentiraj...
Vidi sve komentare