To je to što me zanima!

Kane na pitanje o igranju za Real: Oprostite, ali ne danas...

Kane je briljirao u slavlju njegove Engleske nad Španjolskom (3-2), a nakon utakmice je zadobio nove simpatije u Londonu. Na pitanje novinara hoće li zaigrati za Real, Kane je kratko odgovorio: 'Oprostite, ali ne danas'
Vidi originalni članak

U ponedjeljak su utakmicu trećeg kola Lige nacija u Sevilli odigrali Španjolska i Engleska. 'Gordi albion' je, možemo slobodno reći, razbio 'furiju' i time zakomplicirao situaciju u našoj skupini. 

Španjolci su u toj utakmici oborili jedan neslavni rekord. 'Furija' u 114 godina postojanja tamošnjeg saveza nikad nije primila tri gola kod kuće, a Englezima je to pošlo za nogom već u prvom poluvremenu. 

Posebno je briljirao Harry Kane koji je sudjelovao u sva tri gola svoje reprezentacije, a odmah nakon utakmice ponovno je započela priča oko njegovog transfera u Real Madrid

KAKVA MAJSTORIJA Real se pohvalio prekrasnim golom Modrića na treningu...

Tijekom ljeta Florentino Perez je, navodno, svim silama pokušavao primamiti Kanea da dođe na Santiago Bernabeu, ali u tome nije uspio. 

Novinare je poslije utakmice najviše zanimala budućnost napadača Tottenhama pa je tako jedan od Španjolaca upitao Kanea hoće li zaigrati za 'los blancose' na što mu je ovaj kratko odgovorio: 'Ispričavam se, ali ne danas'. 

Takva izjava napadača Engleske oduševila je navijače Tottenhama, a Florentinu Perezu, koji očajnički traži novog napadača zadala novu glavobolju. 

Realu je prijeko potreban dokazani napadač svjetske klase s obzirom da u posljednje četiri utakmice nisu uspjeli zabiti niti jedan gol. 

Kane je zasigurno igrač koji bi 'kraljevskom klubu' uvelike pomogao. Zabio je on ove sezone šest golova za 'spurse'. Međutim, teško je vjerovati kako će otići u Real s obzirom da je tek produljiuo ugovor prema kojem bi za londonski klub trebao biti vezan do 2024. godine.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • NIKE 17.10.2018.

    Real se ne odbija, a kada dođe istinski interes onda će postupiti kao i Luka Modrić. Tako je velika većina nogometaša napravila, a tako bude i on. Naravno, sa Realom će žuta štampa povezivati mnoge igrače jer to se danas prodaje.

  • Morris12 17.10.2018.

    Da bar mi imamo ovakvog napadača, a ne panjeve koji ne znaju ni opalit po golu

  • kontramrakukontrasili 17.10.2018.

    Ma dečko je super,najdraži mi je u Engleskoj reprezentaciji.A i drago mi je da su dobili Španjolce

Komentiraj...
Vidi sve komentare