To je to što me zanima!

Kao da ga je metak pogodio: Igrača nokautirala rolica papira

Igrač Eintrachta sramotnim tragikomičnim potezom je dokazao da se nogomet pretvorio u kazalište. Pao je kao pokošen kad ga je rolica papira pogodila u glavu
Vidi originalni članak

Na sramotne poteze simuliranja nogometni navijač je već naviknuo, ali svako malo pojavi se neki 'biser' od nogometaša koji svojom katastrofalnom glumačkom predstavom dobro nasmije.

Na utakmici Bundeslige 2 između St. Paulija i frankfurtskog Eintrachta s domaće tribine domaći navijači bacili su rolicu papira koja je odsjela na glavi Eintrachtovog Pirmina Schweglera.

No umjesto da bezazleni udarac u glavu samo zanemari, unesrećeni Schwegler je kao da ga je u najmanju ruku pogodio metak. Nogometaš je kao pokošen pao travnjak s rukama na licu, a ubrzo su u pomoć stigli klupski liječnici.

Schwegler naravno nije bilo ništa je nakon utakmice objasnio što se dogodilo.

- Predmet nije bio tako tvrd, već je samo došao kao iznenađenje. Dobro sam, samo što je tužno što se takve stvari događaju. Navijači St. Paulija su inače super i naprave odličnu atmosferu.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Sebomessineymar 21.12.2011.

    ovaj je negdje prije glumio sigurno haha :P

  • Bereg 21.12.2011.

    e vidio bih tebe da te tako pogodi, jel bih i onda pisao rolica. pa čovječe nije se uopće ni malo odmotala to ti je kao kamen.

  • spalato1911_1 21.12.2011.

    "Pa ti papriići mogu oko iskopati nekome" Zoran Mamić eto vidite da ova budala nije jedina

Komentiraj...
Vidi sve komentare