To je to što me zanima!

Kao dječak od 7 godina maštao je da zabija golove za Hrvatsku

Kada gledam naše sportaše kako su ponosni kada se čuje hrvatska himna prije nastupa, a posebno ako su prvi, priželjkujem i ja isto, pisao je u školskoj zadaćnici tada jedanaestogodišnji Andrej Kramarić
Vidi originalni članak

Hrvatska slavi sjajnog Andreja Kramarića, sjajnog ofenzivca koji je svojim golovima u Kijevu odveo Hrvatsku u dodatne kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji. Glavom ili nogom, Krama trpa i nema zime.

Za Vatrene je Andrej debitirao 20. kolovoza 2014. pod vodstvom Nike Kovača u prijateljskoj utakmici protiv Cipra.

Odmah je asistirao Mariju Mandžukiću, a svoj prvi gol zabio je protiv Malte 9. rujna iste godine. Do danas je za nas odigrao 25 utakmica i zabio sedam golova.

Dakako, dva najvrjednija su ona kijevska, a pored njih, pamti se i taj prvi gol za Hrvatsku koji je Andreju bio san od malih nogu.

JESTE LI ZNALI? Imao je samo 11 godina kada je u školskoj zadaćnici napisao sljedeće:

- Kada gledam naše sportaše kako su ponosni kada se čuje hrvatska himna prije nastupa, a posebno ako su prvi, priželjkujem i ja isto. Zamišljam kako će mi tući srce kada zasvira ‘Lijepa naša’ i kako ću biti ponosan pod našom zastavom.

Što je još Andrej napisao u svom sastavku možete pročitati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 11.10.2017.

    iako ste ovu priču već objavljivali par puta, lijepo je ponovno čuti...

  • Krstanović_2 11.10.2017.

    Pravi inteligentan i kulturan momak, što je rijetkost za nogometasa. Na terenu se on vec dokazao i pokazao svoju klasu, njemu samo treba dat vise povjerenja i on ce to vratit duplo na terenu.

  • nijetebriga 10.10.2017.

    Nisam od kud da znam, ali jedno znam, svaku TSG 1899 Hoffenheim utakmicu pratim ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare