To je to što me zanima!

Kao Kovačić: Alen Halilović u prvoj momčadi i na listi za LP

Na popisu igrača Dinama za LP kojeg trener Čačić mora u ponedjeljak poslati Uefi, kako prenosi Večernji list, moglo bi se naći i ime 16- godišnjeg Alena Halilovića
Vidi originalni članak

Dinamo je, drugu godinu za redom, izborio Ligu prvaka i to bez poraza, na što je posebno ponosan Ante Čačić. No trener 'modrih' nije imao previše vremena za slavlje. Prvo su mu glavobolje zadali novopečeni kapetan Jerko Leko i Nikola Pokrivač koje je spremno isključio iz momčadi, a potom i popis igrača koji će nastupiti u LP-u, a među njima će se naći i 16-godišnji Alen Halilović.

U ponedjeljak Čačić i Dinamo moraju poslati listu igrača Uefi, a kako prenosi Večernji list na njoj će se naći i ime mlade uzdanice s Maksimira, Alena Halilovića.

Dinamo je u lipnju zadržao 16-godišnjeg igrača na Maksimiru, potpisao s njim prvi profesionalni ugovor, a ove se zime Alen trebao priključiti prvoj momčadi. No izgleda kako će prvotimac postati i ranije. Sa 16 je godina u prvu momčad prešao i Mateo Kovačić.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • rammstein_1 02.09.2012.

    kud ste se uhvatili mamica i zarade,pa svi biznismeni se bogate bilo to tvornica automobila , hotel ili nesto drugo , i drugi vlasnici klubova se bogate u svijetu pa sta ,pa sta bi trebao tebi dat proviziju ili dijelit novce okolo neradnicima koji sjede po kaficima i kladionicama,,,,osobno ni ja ni ti nemamo nista od tog uzivaj u nogometu

  • kispovg 01.09.2012.

    največi mladi talent u hrvata!!!

  • Realni_1 01.09.2012.

    sretno momak ... sam da nebude prevelik pritisak na njemu pa da propadne ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare