To je to što me zanima!

Kao nagradu za drugi krug dobili su - pivo i supruge

Nakon velikog uspjeha i prolaska u drugi krug Svjetskog prvenstva u rukometu izbornik Lino Červar je dopustio malo opuštanja igračima
Vidi originalni članak

Hrvatski rukometaši pet splitskih utakmice pamtit će do kraja života. Baš svi su bili oduševljeni atmosferom u Spaladium Areni, osobito protiv Španjolske i Švedske. Španjolci su ostali na -10, a nisu mnogo bolje prošli ni jaki Šveđani (30-26). Linovi igrači ostavili su dojam da ih nitko ne može zaustaviti na putu do svjetskoga zlata...
- Iz Splita nosim dojmove koje ne mogu riječima opisati. Ovdje sam proveo 21 predivan dan. Tijekom posljednje dvije utakmice dvorana se gotovo srušila od žestine navijanja - rekao je Vedran Zrnić, a Lacković dodao:
- Nisam nikad doživio ovakvu atmosferu, ovoliko frenetičnih navijača. Nakon što su zagrmili 'Lijepu našu’, sve je bilo gotovo.
Osmijeh nije skrivao ni izbornik Červar, koji mora biti zadovoljan nakon tako uvjerljivog prvoga kruga. Izbornik je stoga odlučio malo “popustiti” i podario je igračima nešto više odmora nakon pobjede nad Švedskom te opuštanje uz pokoje pivo. 
- Popili smo malo hmelja i spakirali se u krpe - otkrio je odlični vratar Mirko Alilović.
Lino Červar je također dopustio suprugama i djevojkama igrača da obiđu svoje muškarce u kasnim noćnim satima. Pobjede protiv Španjolaca i Šveđana visoko su podigle očekivanja hrvatskih navijača i svi očekuju veliki finale te zlatnu medalju.
- Osjećamo veliki pritisak pet milijuna Hrvata, no dat ćemo sve od sebe da i u sljedećih pet utakmica pobijedimo. Vjerujem da će i 15.000 navijača u zagrebačkoj Areni dati sve od sebe - rekao je Mirko Alilović.
Igor Vori sažeo je dojmove svih pet susreta:
- Pokazali smo svima da nismo zaboravili igrati obranu. Idemo dalje s maksimalnim učinkom i nadam se da će navijačka podrška u Zagrebu biti jednako dobra kao i u Splitu.

BALIĆ: NISAM LJUTIT, U SPLITU JE SVE BILO VRHUNSKI
Pobjedu protiv Švedske Ivano Balić nije proslavio s ostatkom momčadi na centru Spaladium Arene. Balić i Igor Vori odjurili su bez komentara u svlačionicu.
- Nisam ljutit, sve je u redu. Sve je bilo vrhunski. Ispunili smo cilj i u drugi krug ušli s maksimalnim brojem bodova - rekao je Balić.
- Dobro je što su Mađarska i Slovačka prošle u drugi krug samo s po jednim bodom. Tako će nam biti puno laške jer samo s jednom pobjedom riješit ćemo pitanje odlaska u polufinale - dodao je Balić. (tg)

OD SPLITA DO ZAGREBA
Popili smo malo hmelja, spakirali prtljagu i u krpe, rekao je Mirko Alilović dodajući da nisu popili previše, tek jedno ili dva mala piva. Pospani i umorni okupili su se oko 9 sati ujutro ispred hotela Lav, oprostili se od Splita i krenuli prema Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • john88 24.01.2009.

    hehe....jasno je da će arena biti bolja u navijanju jer ima 15 000 sjedala....uostalom, tamo će biti finale....sumnjam da će biti kazališna publika.....

  • skolic3 23.01.2009.

    Pitam se što ih od to dvoje više raduje???

  • jel32ena 23.01.2009.

    Kako će jadni izmoć sva ta opterećenja!hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare