To je to što me zanima!

Kao riba na suhom: Kad mladi Brazilac dođe glumiti na Otok

Leeds je u drugoj engleskoj ligi dobio Derby County 2-0 proteklog vikenda. Englezi se rugaju napadaču Leedsa Adryjanu, koji je izveo najgoru glumačku scenu godine
Vidi originalni članak

To ti neće proći u engleskoj ligi. Napadač drugoligaša Leeds Uniteda osramotio se proteklog vikenda simulacijom "ribe na suhom". Brazilski 20-godišnji napadač Leedsa Adryan Oliveira Tavares kandidat je za najgoru simulaciju godine.

Dobro, možda je pogrešno napisati simulacija , jer prekršaj Johnnyja Russella je bio. No ono što je uslijedilo nakon  jedna je od najneuvjerljivijih glumačkih izvedbi u povijesti. Ili se možda radi o refleksnoj boli koja nastupi nešto kasnije?

Nogometaš Derbyja za taj je zakašnjeli start dobio žuti karton , no sudac se na to sigurno nije odlučio nakon Brazilčevog koprcanja na travi.

Leeds je pobijedio Derby County 2-0 na Elland Roadu , a Adryan, koji je u Leeds stigao na posudbu iz Flamenga, iz igre je izašao u sudačkoj nadoknadi. Nije zbog prekršaja, jer on se dogodio nakon sat vremena igre.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • zmajko1986 02.12.2014.

    6 mj zabrane igranja nogometa!

  • Don Beton 02.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • MojVeseljko_1 02.12.2014.

    zuti za prekrsaj, crveni za pederisanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare