To je to što me zanima!

'Kao u braku smo': Svađu su umirili turnirom u playstationu

"Debakl protiv Švedske nas je šokirao. Umjesto da lupaju šakama u zid, igrači i izbornik nesuglasice su riješili razgovorom. Odigrali smo playstation i smirili se"
Vidi originalni članak

Tenzije su normalne nakon ovakvog poraza. To vam je kao kad ste u braku. Ako probleme gurate ‘pod tepih’, prije ili kasnije netko će ‘eksplodirati’, rekao je Alain Boghossian, pomoćnik francuskog izbornika Laurenta Blanca.

Priznao je kako su se izbornik Blanc i Hatem Ben Arfa žestoko posvađali nakon poraza protiv Švedske, kojim su prekinuli niz od 23 utakmice bez poraza. Bio im je to tek drugi poraz otkad je Laurent Blanc na klupi.

- Debakl protiv Švedske nas je šokirao. Bili smo frustrirani, ali umjesto da lupaju šakama u zid, igrači i izbornik sve su nesuglasice riješili razgovorom. Tu večer odigrali smo turnir u playstationu i sve se smirilo - objasnio je Boghossian, koji je bio u stožeru francuske reprezentacije i na Svjetskom prvenstvu 2010. godine u Južnoj Africi.

Tad je nakon fijaska na SP-u Nicholas Anelka izbačen zbog prigovora ondašnjem izborniku Raymondu Domenechu. Francuzi će protiv Španjolske pokušati dohvatiti polufinale, svoj prvi nakon 12 godina.

- Bolje da smo sve odmah riješili. Tko zna što bi bilo protiv ‘furije’ da nismo - tvrdi Boghossian.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Walton Simons 22.06.2012.

    Prije bi rekao da su se i kod playstationa posvadili. Ovaj je ovome uzeo joystick, onaj je onome sjeo na stolac, ovaj se rasplakao, došao Blanc i sve ih poslao u pm i otjerao u krevet.

  • user_87150 22.06.2012.

    PES <3

  • nalosemglasu 22.06.2012.

    Koji glumci,pa oni su namjerno popušili od Šveđana da izbjegnu Talijane,sad se prave ludi,ma da.

Komentiraj...
Vidi sve komentare