To je to što me zanima!

Kaos u 2. HNL: Držali su trenere da se ne potuku tik uz teren...

Igor Cvitanović izgubio je na startu Druge HNL s Dinamom II kod BSK Bijelog Brda, a desetak minuta prije kraja morao je u svlačionicu kao i pomoćnik i kolega mu s druge strane Damir HOrvat
Vidi originalni članak

Prošli vikend krenula je Druga HNL, a tenzije su bile visoke u utakmici BSK-a i Dinama II u Bijelom Brdu, gdje je momčad iz osječkog predgrađa pobijedila u subotu 2-1.

Sve je počelo U 77. minuzi nakon žestokog starta domaćeg igrača Karla Majtanića nad dinamovcem Ivijanom Svržnjakom, tik pred klupom gostiju i trenerom Igorom Cvitanovićem koji mu je prigovorio.

POGLEDAJTE VIDEO OD 1:37:55

Sudac Patrik Kolarić pokušao je smiriti situaciju odmah pokazavši žuti karton Majtaniću. Nakratko je i uspio, ali onda je zaiskrilo među Cvitanovićem i pomoćnim trenerom BSK-a Damirom Horvatom.

Objašnjavali su nešto jedan drugom i htjeli se obračunati šakama pa su ih i redari sprječavali da se potuku. A onda ih je sudac obojicu isključio, kao i Cvitanovićeva pomoćnika Roberta Botunca koji je tražio sukob s igračem BSK-a.

Prekid je trajao tri minute, a Svržnjak je u šestoj minuti nadoknade samo ublažio poraz "modrih". BSK je do pobjede došao golovima Donata Bernobića iz osme i Hrvoja Ilića iz 41. minute.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • mamlaz300gt 17.08.2021.

    Cvitanoviću, nemoj pušit po selendrama. Ne trebaš se ti sa nikakvim čobanima svađat nego ih trebaš dobit na terenu. Ak nisi sposoban pobjeđivat razne seoske ekipe onda pedala. I nemreš stavit samo klinčadiju da ti igra 2. ligu koja je seniorska liga. Koja je uopće svrha tih drugih ekipa kad se ovim mlađim igračima tipa Šaranić ili Baturina tamo ni ne igra i shvaćaju to kao degradaciju jer su do jučer bili na pripremama s prvom ekipom i čak i igrali neke tekme, a sad moraju igrat po selima. Klub treba konačno odlučit definitivno dal je ta druga momčad uopće potrebna i dal ispunjava svrhu ili ne. Osim toga i očito je da se neki igrači štede i ne idu 100% jer se boje da ih na početku karijere neki panj ne ozlijedi u nekoj pripizdini.

  • korisnik24 16.08.2021.

    Kad je igrac bijelog brda naprvaio prekrsaj kapetan Dinama Stefan Milic je dosao i rekao pa di ces tako na djecu ic na sto je trener Bijelog Brda odgovorio koji djecu majku vam ***** imate 20 HILJADA plaću( Belo brdo je selo u Slavoniji di zive Srbi). Onda se ukljucio i trener dinama Igor Cvitanovic koji je stao u obranu svojih igraca.

  • NIKE 16.08.2021.

    Ček pa ovaj je stručnjak dijelio pamet u emisiji koja je prethodila Europskim utakmicama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare