To je to što me zanima!

Kaos u Cityju: Guardiola ima koronu, sedam igrača u izolaciji

'Građane' u petak očekuje susret drugog kola FA Kupa protiv Swindon Towna, a engleski mediji pišu kako će se utakmica ipak odigrati bez obzira na velik broj zaraženih u redovima Cityja
Vidi originalni članak

Velik broj premierligaških klubova bori se s korona virusom koji ponovno hara Velikom Britanijom, a upravo zbog toga je nekoliko utakmica odgođeno nu posljednjih nekoliko tjedana. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Korona je sada ušla u Manchester City i stvorila velike probleme. Pep Guardiola i njegov pomoćnik Juanma Lillo dobili su pozitivan test na korona virus, objavio je engleski klub. 

I ne samo to. U karanteni je i još 12 članova stručnog stožera te sedmorica nogometaša što daje ukupan broj od 21 osobe koja se trenutno nalazi u izolaciji. Zavladala je panika na Etihadu jer ako se pandemija proširi i na ostale igrače, City bi došao u ogromne probleme koji bi mogli ostaviti velike posljedice uoči nastavka sezone u kojoj se bore za nekoliko trofeja. 

'Građane' u petak očekuje susret drugog kola FA Kupa protiv Swindon Towna, a engleski mediji pišu kako će se utakmica ipak odigrati bez obzira na velik broj zaraženih u redovima Cityja.  

Posljednju utakmicu aktualni prvak je odigrao prvog dana siječnja kada je svladao Arsenal (2-1) u 21. kolu Premier lige. 
 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • VolbeatDbv 06.01.2022.

    kako to mili Bože, a svi se bocnuli barem dvaput ?

  • bananeros 06.01.2022.

    Svi cijepljeni a virus harači!!! Alooo,, zar vam još nije jasno da ste PREVARENI SVI koji ste se cijepili

  • tomislav22 06.01.2022.

    Nisu se dovoljno puta cjepili

Komentiraj...
Vidi sve komentare