To je to što me zanima!

Kaos u HNL-u: Upitan i susret Šibenik - Hajduk na Šubićevcu!

Nakon nogometaša Karlovca koji su iz protesta odbili doći na gostujuću utakmicu u Rijeku, slično bi mogli napraviti i igrači Šibenika koji dočekuju Hajduk u subotu...
Vidi originalni članak

Vlatko Marković mogao bi probuditi Vlatka Markovića da Vlatko Marković nešto napravi. Jer on je predsjednik HNS-a, a ligu potresa skandal. Nogometaši Karlovca ušli su u povijest. Ne, nisu jedini klub uz Zagreb, Dinamo i Hajduk koji su osvojili HNL, oni su jedini klub koji nije došao na utakmicu prve lige! A ako ne odigraju još jednu utakmicu izbacit će ih u najniži razred, 2. županijsku ligu.

Karlovčani nisu vidjeli plaću osam mjeseci, neki igrači žive u svlačionicama, izbacuju ih iz podstanarskih stanova, a uprava kluba iznova odgađa isplatu igračima. Većina njih u teškom je stanju i prekipjelo im je.

- Ne idemo u Rijeku! Odlučili su na sastanku igrači.

No to bi mogao biti samo početak kraja Lige 16. 

Subotnja utakmica na Šubićevcu u kojoj Šibenik dočekuje Hajduk također je upitna. Igrači Šibenika u velikim su problemima i mogli bi se povesti primjerom Karlovca i krenuti u štrajk. Baš su ta dva kluba igrala 13. kolo HNL-a kad su nakon prvog sučevog zvižduka igrači obje momčadi sjeli na travu. Nakon pola minute podigli su se i odigrali utakmicu. Ali očito njihovim zahtjevima nitko nije udovoljio. 

Dario Šimić, predsjednik Nogometnog sindikata igrača traži hitan sastanak s vrhom HNS-a, povjerenik lige Josip Brezni u isto vrijeme prijeti Karlovcu kaznama... Udruga klubova HNL-a napala je Šimića jer je navodno nagovorio igrače Karlovca da ne putuju u Rijeku... Pravi cirkus koji će nekako morati preživjeti zimu. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • čamil 21.11.2011.

    Hitno se obratiti MMF-u. Ukinuti porodiljne naknade te naknade za nezaposlene i ta sredstva prebaciti na račune ugroženih nogometnih klubova.

  • zolee 21.11.2011.

    mamic je kriv, pokro je sve novce i to ne samo iz nogometa

  • Godfather96 21.11.2011.

    daj ligu 20 ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare