To je to što me zanima!

Kaos u Nizozemskoj: Uhićeno je na desetke huligana iz Italije

Deseci navijača Juventusa naoružanih čekićima, noževima, palicama, odvijačima, letvama, daskama i sličnim oružjima, opisali su nizozemski mediji uhićene, a probleme rade i domaći huligani
Vidi originalni članak

Uoči prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka između Ajaxa i Juventusa nizozemska je policija uhitila na desetke navijača stare dame.

- Deseci navijača Juventusa naoružanih čekićima, noževima, palicama, odvijačima, letvama, daskama i sličnim oružjima - opisali su nizozemski mediji uhićene, a policija je objavila fotografije predmeta koje su talijanski navijači imali sa sobom.

Nizozemska policija navijače je prepoznala uz pomoć talijanskih kolega koji su stigli u Amsterdam, a te mjere sigurnosti postavljene su zbog toga što se ova utakmica smatra događajem visokog rizika.

Uz to, probleme rade i domaći navijači, koji su se na ulazu u stadion potukli s policijom, prenosi Goal.

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Zagreb86 11.04.2019.

    Ma nije moguće da su to huligani,svi govore da su huligani samo kod nas a u ostalim drzavam ih nema.

  • volimpršut 11.04.2019.

    Čekaj..noževima,čekićima,daskama.....mora da su se dočepali nekog građevinskog alata u blizini.sigurno neko gradilište u blizini.

  • MrRacoon 11.04.2019.

    Nisu deseci nego tocno STO DVADESET osoba,a kakve ste clanke imali za Torcidu u Bugarskoj i Boyse u Ceskoj..Cak i live prijenose haha komedija od portala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare