To je to što me zanima!

Kaos u regionalnoj ligi: 'Laku noć svima, laku noć ABA ligo'

Skupština regionalne ABA lige ipak se neće održati. Nakon što je bila najavljena za petak, odgođena je u četvrtak u kasnim večernjim satima uz objašnjenje da za njeno održavanje nema smisla
Vidi originalni članak

Skupština ABA lige, koja se trebala održati u petak u 10 sati, odgođena je u četvrtak jer i dalje ne postoji jedinstvo među klubovima i u takvoj atmosferi, prema riječima dosadašnjeg predsjednika Domagoja Čavlovića, nema smisla sazivati sjednicu o kojoj ovisi opstanak natjecanja.

POGLEDAJTE VIDEO: Zubac na treningu sa zaručnicom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Direktor Cibone i prošle sezone prvi čovjek regionalne lige, zbog svih problema koji su nastali u proteklom periodu, sazvao je nakon razgovora sa klubovima skupštinu za petak, ali ju je manje od 12 sati prije početka otkazao.

NAJMLAĐI U POVIJESTI KLUBA Ide tatinim stopama: Roko Prkačin novi kapetan Cibone!

Na osnovu svega što se događalo ova sjednica trebala je biti 'dan D' za regionalno natjecanje, ali skupština se ipak neće održati jer je Čavlović uputio dopis svim klubovima u kojem naglašava da održavanje novog sastanka nema smisla jer nema najava niti konsenzusa za donošenje odluka neophodnih za početak prvenstva.

JUSTIN CARTER Zadrani se pojačali! Stigao je bivši igrač Galatasaraya...

Dopis direktora Cibone i aktualnog predsjednika lige prenosimo u cijelosti:

Poštovani svi, u najboljoj namjeri i uz puno razgovora s pojedinim klubovima koji su me uvjeravali da sazivanje skupštine ima smisla, to sam uz odobravanje svih i napravio uz napomenu da je sazvana u kratkom roku i da vrijedi ako se svi slažu sa sazivanjem.

Nakon pojedinih dopisa, jasno je da se nastavlja sa ucjenama od strane nekih te da sam ja osobno kao predstavnik KK Cibona prevaren i izigran obećanjima koje sam dobio, da je svima prvenstveno u interesu da liga počne i da je svi želimo igrati.

Bez dizanja iznad osobnih interesa i sagledavanja šire slike, što bi trebalo biti opstanak lige po svaku cijenu, nema smisla ni sutrašnja skupština kao ni što dosadašnji sastanci nisu urodili plodom. Zbog svega navedenog, smatram da nije potrebno da se sutrašnja skupština održi. Laku noć svima i laku noć ABA ligo.

Ovo je samo nastavak sapunice u regionalnoj ABA ligi, stanje je kaotično, a čini se kako je najnapetije između dva najveća srpska kluba, Crvene zvezde i Partizana. ABA liga bi, podsjetimo, trebala početi 2. listopada uz tri hrvatska kluba, Cibonu, Zadar i Split.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 27.09.2020.

    Nerazumijem tu potrebu da se još uvijek igra u ligama odavno propale države!

  • majaokolis 25.09.2020.

    Trebamo mi svoju ligu organizirati sa što više utakmica. 10ak klubova x 6 međusobne utakmice, što bi bilo godišnje 60 utakmica. Klubovi cibona, zadar, osijek, split, šibenik, rijeka, gorica, dopustit cedeviti i još 2 neka. Na kraju sezone prva 4 kluba igraju playoff na 4 dobivene. Dogovoriti prijenos s HRT-om i emisije prije i poslije utakmica, sažetci.....isto hrt ništa ne prenosi od sporta. Dalo bi se to srediti samo što naši nemaju pameti

  • TdoT 25.09.2020.

    Boze daj da se ugasi najpodcjenjenija liga u Europi, mi smo najveci gubitnici otkad je te proklete lige.

Komentiraj...
Vidi sve komentare