To je to što me zanima!

Kaos u Srbiji: Košarkaški meč prekinut zbog ispada Grobara

Pri rezultatu 40:27 za Partizan, igrači FMP-a odlučili su napustiti parket jer su domaći navijači konstantno 'pljuvali' predsjednika Crvene Zvezde Nebojšu Čovića i njegovu suprugu
Vidi originalni članak

Na utakmici 19. kola košarkaške ABA lige između Partizana i FMP-a dogodio se prekid od desetak minuta zbog sramotnog ispada i skandiranja domaćih navijača Grobara.

VIDEO

Pri rezultatu 40:27 za Partizan, igrači FMP-a odlučili su napustiti parket jer su domaći navijači konstantno 'pljuvali' predsjednika Crvene Zvezde Nebojšu Čovića i njegovu suprugu.

Partizanov kapetan Novica Veličković u toj je 14. minuti putem razglasa zamolio publiku da prestanu s pogrdnim skandiranjem, ali Grobari su napravili baš suprotno - nastavili su još jače i glasnije vikati ime Željka Obradovića.

Utakmica je završena rezultatom 97-70 za Partizan.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 23.01.2017.

    rivali

  • Nevitan 22.01.2017.

    Zato i jesu svetlosnu godinu iza Zvezde. Ovakve cirkuzantske pojave su im pokrice jer su propali kao klub. Igraju neku Pokemon ligu virtuelnih sampiona pa im svako drugi kriv. Pominju Zeljka Obradovica jer je on okoreli grobar, izgubio je od Zvezde pa ne ume da prihvati poraz kao covek nego izmislja da ga je neko vredjao. Ko ne veruje, neka pusti tekmu od pocetka ga do kraja i uverice se. Lik kada se smirio, izvinio se KK Crvena Zvezda, kaze nije najbolje razumeo kome i sta pevaju. Godinama su otimali dok im je Tadic na vlasti, sada kada vise nije tamo su gde su oduvek i bili i gde je realno da budu.

  • vidum 22.01.2017.

    Uopće ne sumnjam da bi jedan bivši general "JNA" bio ponosan na svoje Grobare.

Komentiraj...
Vidi sve komentare