To je to što me zanima!

Kaos u Srbiji: Sudac nije priznao Ronaldov gol u 93. minuti, CR poludio, bacio kapetansku traku

Mitrović je loptu poslao dalje od gola, no izgleda kako je to napravio - prekasno. Ipak, sudac toga nije bio svjestan, a portugalska zvijezda napravila je šou program
Vidi originalni članak

Nevjerojatnu dramu gledali smo u drugoj utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo između Srbije i Portugala.

Gosti su brzo poveli, a oba gola zabio je Jota. Prvi u 11. minuti, a drugi u 36.

POGLEDAJTE VIDEO: Cristiano Ronaldo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Srpski izbornik Stojković dvije zamjene napravio je odmah na poluvremenu, a to mu se isplatilo već u prvoj minuti kada Aleksandar Mitrović smanjuje zaostatak na 1-2.

Već u 60. minuti Srbi dolaze do izjednačenja golom Kostića, no do prave drame dolazi u sudačkoj nadoknadi.

Prvo u drugoj minuti nadoknade Milenković zbog prekršaja dobiva crveni karton, a onda u trećoj minuti nadoknade Cristiano Ronaldo zabija gol, ili se barem tako čini, no sudac ga ne priznaje!

Ronaldo je poslao loptu prema mreži, a Mitrović ju je očistio, no izgleda kako je ona ipak - bila unutra. VAR? U kvalifikacijama ga nema...

Nakon toga Ronaldo je pobjesnio, podivljao, vikao, a potom ljutito bacio kapetansku traku... I zbog nesportskog ponašanja zaradio žuti karton.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Nije jedino Ronaldo bio bijesan. Svoju su ljutnju izrazili i njegovi suigrači, kao i njegov izbornik Fernando Santos.

"Ispričao mi se i sudac, rekao mi je da ga je sram"

- Lopta je ušla preko pola metra u gol. Iako to ne znači da smo mi igrali dobro, na utakmici ove razine se to ne može događati - rekao je.

- Sudac mi se ispričao i rekao mi je da ga je sram. Bio sam s njim u svlačionici, ispričao mi se. Na terenu mi je rekao da će pogledati slike i ako je to slučaj da će se ispričati... To je i učinio. Ovo je već drugi put u kvalifikacijama da mi se ispričavaju nakon utakmice. Na terenu sam mu rekao nije stvar VAR-a ili gol linije, pa lopta je pola metra u golu! Suci su ljudski i rade greške, ali zašto onda postoji tehnologija za gol-liniju, kao i VAR - upitao se Santos.

Potom se oglasio i Ronaldo:

- Biti kapetan Portugala jedna je od najvećih privilegija koje imam u životu. Uvijek ću dati sve za moju državu, to se nikad neće promijeniti, no postoje neka teška vremena, pogotovo ona u kojima se osjećamo kao da je cijela nacija oštećena. Podignite glave i suprotstavite se sljedećem izazovu! Budite jaki, Portugalci - rekao je Cristiano na svom Instagramu.

Srbija i Portugal sad dijele prvo mjesto skupine A s četiri boda. U istoj toj skupini Luksemburg je šokirao nespremne Irce, i to u gostima, te ih svladao 1-0!

 

Idi na 24sata

Komentari 255

  • Bojan9000 29.03.2021.

    nije Ronaldo znao u Srbiji je gol kad Vucic kaze da le gol a ne kad ga on da

  • eugen123 28.03.2021.

    zašto su Srbi izgledali dobro a mi loše? Srbi su igrali protiv europskih prvaka i normalno da su više grizli i bili agresivniji... baš se našima dalo igrat sa tamo nekim Cipranima, sjetite se kako smo mi doma grizli protiv Portugala i Francuza

  • warden 28.03.2021.

    Neka Ronaldo više shvati da nije Portugal Hrvatska ili Brazil pa da mu se priznavali golovi u zadnjim sekundama. Pogotovo kad vodiš 2:0 i zezneš skoro dobivenu utakmicu. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare