To je to što me zanima!

Kaos u Tirani: Albanski huligani bocama gađali Poljake, sudac odmah prekinuo utakmicu!

U 77. minuti Poljake je u vodstvo doveo Swiederski, a prilikom proslave gola domaći su huligani bocama i ostalim predmetima sasuli igrače Poljske. Sudac Turpin prekinuo je utakmicu pa nastavio nakon pola sata
Vidi originalni članak

Nisu danas samo navijači Mađarske stvarali probleme na Wembleyju, gdje su Engleska i Mađarska odigrali 1-1, pravi se kaos odvio i u Tirani gdje je Albanija dočekala Poljsku i izgubila 0-1 te možda i presudne bodove u borbi za Svjetsko prvenstvo.

U 77. minuti Poljake je u vodstvo doveo Swiederski, a prilikom proslave gola domaći su huligani bocama i ostalim predmetima sasuli igrače Poljske. 

Gotovo istog trena glavni sudac Turpin odlučio je da se utakmica - prekida! Nogometaši su se vratili u svlačionice, a gotovo pola sata kasnije vratili se i utakmica se nastavila. Ostalo je 1-0 za goste koji su se približi Englezima na tri boda, dok Albanija sada zaostaje dva za Poljskom i pet za Engleskom dva kola prije kraja.

Nereda je bilo i prije utakmice u gradu, domaći su navijači napali gostujuće, i tada su letjele boce, priotehnika...

A upravo u toj skupini već spomenuti mađarski navijači sukobili su se s londonskom policijom na Wembleyju, policajci su pendrecima udarali po mađarskim pristašama. Jasno, policija je bila u prednosti s opremom i nakon nekog vremena stanje se primirilo.

- Ovo su bile zabrinjavajuće scene - opisao je BBC.

- Mađarski navijači brojčano su bili nadmoćni i stjerali policiju u kut, no kada je policiji stigla pomoć, situacija se promijenila.

Razlog svemu, potvrdila je londonska policija, bili su rasistički povici, a nekoliko je huligana uhićeno.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • 13.10.2021.

    Živila Albanija i Kosovo i hvala svim "šiptarima" koji su branili našu domovinu

  • 13.10.2021.

    Hajduk kazniti

  • pr1nce 13.10.2021.

    šipoši neodgojeni

Komentiraj...
Vidi sve komentare