To je to što me zanima!

Kaos u Torontu! Pomlatili se 'teškaši' Ibaka i Robin Lopez

Prvi udarac uputio je Lopez, Ibaka odmah vratio, no obojica su na sreću promašila glavu protivnika. I dobro da jesu, no obojica su izbačena s parketa, a čeka ih i suspenzija
Vidi originalni članak

Nakon dugo vremena navijači su vidjeli pravu borbu na NBA parketima. Doslovno, šakački obračun. Glavne zvijezde su bili Robin Lopez i Serge Ibaka u utakmici Chicago Bullsa i Toronto Raptorsa (120-122).

Sve se zakuhalo nakon što je Ibaka pod košem Raptorsa u leđa lagano odgurnuo Lopeza. Centar Bullsa se okrenuo i krenuo prema Ibaki, a nakon što mu je izbio loptu iz ruku nastala je velika gužva. Dotrčali su suigrači, treneri, suci, a onda su poletjele i šake. 

Prvi udarac uputio je Lopez, Ibaka odmah vratio, no obojica su na sreću promašila glavu protivnika. I dobro da jesu, jer da su udarci odsjeli na bradi, bio bi to klasični nokaut.

Na kraju su ih suigrači razdvojili, obojica su izbačeni s parketa, a čekaju i suspenziju lige.

- Da, očekujem suspenziju, ali ne znam koliko - rekao je Lopez.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • wwww 22.03.2017.

    Nedavno sam pisao kako je nestala ona draž u Nba iz 80,90-tih i tih legendarnih naguravanja,udaranja i isključenja i uistinu u tim godinama su bili neki osebujno divlji košarkaši koji su na taj način provocirali protivnike isključivo iz razloga da se dobije utakmica a danas možemo reći da su ovo sve fini dečki koji su odgajani u atmosferi "fair play" a evo opet vidimo da se dogodi iznimka i evo već drugi dan da imamo naguravanja,noć prije črmljavac Curry je želio Westbrooka naljutiti pa se malo naguravao a noćas je Lopez pri velikom vodstvu Bullsa uradio glupost a imali su lijepo vodstvo ili je Lopez od Ibake mislio da je on maskota Reptorsa.. https://www.youtube.com/watch?v=uYVT3QqHQiA

  • Jakov Marendić 22.03.2017.

    A ja zaspem prije tucnjave...hebem ti godine...

  • jopet_1 22.03.2017.

    Loše gađaju iz blizine

Komentiraj...
Vidi sve komentare