To je to što me zanima!

Kaos u Turskoj: Huligan ušao na teren i prebio golmana s korner zastavicom, završio je u bolnici

Užasne scene obišle su svijet iz Turske. Tijekom utakmice druge turske lige navijači su se potukli na tribinama, pa je jedan huligan utrčao na teren i pretukao gostujućeg golmana s korner zastavicom
Vidi originalni članak

Šokantne scene sa stadiona u Turskoj. Igrala se utakmica druge turske lige između Göztepea i Altaye, a neredi su počeli u 22. minuti  kada su gostujući navijači bacili baklju. Cijeli je incident na tribinama zaustavio utakmicu jer su igrači morali pričekati da hitna pomoć pomogne ozlijeđenim navijačima.

VIDEO incidenta pogledajte OVDJE.

Situacija je eskalirala kada je jedan huligan utrčao na teren, zgrabio korner zastavicom i s njom napao golmana gostujuće momčadi. Žrtva je bio Ozan Evrim Ozenc, koji je leđima bio okrenut prema huliganu. Dvaput je huligan udario golmana korner štapom, a Ozenc je vidno bio ozlijeđen udarcem.

Korner zastavica raspala se u dva dijela od siline udaraca, a navijač je odmah udaljen s terena. Ozenc je završio u bolnici gdje su otkrili da ima unutarnje krvarenje i posjekotinu od čak četiri centimetara. 

Igrači su nakon incidenta napustili teren, a utakmica je otkazana nakon 25 minuta. Kaos u Turskoj nije prestao na stadionu, poludjeli navijači nastavili su tučnjave na ulicama. Među ozlijeđenima je i dvoje djece.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare