To je to što me zanima!

Izbaci Talijane sa SP-a pa ode pospremati za svojim igračima

Osim lekcije iz nogometa koju je održao Talijanima na San Siru, Janne Andersson imao je i jednu iz ponašanja. Nije mu bilo teško sagnuti se i počistiti smeće za svojim igračima u svlačionici
Vidi originalni članak

Švedski igrači rasturili su svlačionicu na San Siru, samo koji trenutak prije toga slavili su na terenu nakon 0-0 protiv Italije koju su ostavili bez Svjetskog prvenstva prvi put nakon 1958. godine. Slavlje se s terena preselilo u svlačionicu. I tu dolazimo do glavnog aktera ove priče, gospodina Jannea Anderssona.

Ako ste čuli za Jannea Anderssona, onda jako dobro pratite nogomet, jer ovaj, javnosti prilično nepoznati trener, u karijeri je vodio Alets, Halmstads, Örgryte i Norrköping. Sad je odveo Švedsku na SP, a onda - pospremio svlačionicu. 

Što reći nego, kapa dolje, gospodine Andersson!

Švedska slavi svoje heroje, a 55-godišnji Janne Andersson je jedan od njih.

Rodio se u Halmstadu, a uzor mu je bivši legendarni švedski igrač, kasnije i izbornik Beng Johansson, koji živi u istom gradu, samo koju ulicu dalje i predavao mu je u osnovnoj školi. Johansson je Švedsku vodio od 1988. do 2004. i s njom osvojio dva svjetska i četiri europska zlata te tri srebra na olimpijskim igrama.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Zajebanko 15.11.2017.

    To je gospodin! A ne seljacina balkanac s false robom i naocalama objavi na fejsbuku svoju sliku pa napise gospodin..

  • 15.11.2017.

    pravi gospodin i gentleman

  • 1980bena 15.11.2017.

      **** Admin **** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare