To je to što me zanima!

Kapa dolje, majstore! Golman prešao cijeli teren i - zabio gol

Majstor je, naime, uzeo loptu kod svoje gol-linije, prošao cijeli teren, došao do pet-šest metara pred ruskim golom i - zabio. Dok su Rusi gledali, što god su mislili, on je izvodio potez turnira
Vidi originalni članak

U latvijskoj Rigi u tijeku je Europsko prvenstvo u futsalu do 19 godina. Natjecanje po skupinama počelo je u nedjelju, a na Prvenstvu sudjeluje samo osam reprezentacija razvrstanih u dvije skupine odakle će po dvije u polufinale.

Prvog dana turnira igrale su Poljska i Rusija, Poljaci su slavili s 3-2, no ono što je obilježilo utakmicu, bio je trenutak inspiracije poljskog golmana Iwaneka, kakav se ne viđa svaki dan. Zapravo, ne viđa se uopće.

Hrvatskoj remi za polufinale

Majstor je, naime, uzeo loptu kod svoje gol-linije, prošao cijeli teren kroz sredinu (!), došao do pet-šest metara pred ruski gol i - zabio. Dok su Rusi gledali, što god su mislili, on je izvodio potez turnira.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Na EP-u nastupa i Hrvatska koja je u prvom kolu izgubila od Španjolske s 0-3, a dan kasnije sa 6-0 razbila Nizozemsku. U srijedu će igrati odlučujuću utakmicu s Ukrajinom za prolazak, zbog bolje gol-razlike (Ukrajina izgubila od Španjolske 1-7) bit će joj dovoljan i remi za polufinale.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Klopp 10.09.2019.

    Nema slike, ima tona? ...rekla bi Vjekoslava.

  • It's kišing 10.09.2019.

    Kasnite skoro 2 dana

  • F***** Noob 10.09.2019.

    To je ono dok se ne nadaš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare