To je to što me zanima!

Kapetan spreman: S Ademijem po sedmi nastup u Ligi prvaka

Arijan Ademi je još od utakmice u Bernu imao problema s ložom. Izdržao je posljednji trening i bit će spreman za večerašnju utakmicu u Maksimiru. Nenad Bjelica izvest će isti sastav kao prije šest dana
Vidi originalni članak

Posljednje vijesti su jako dobre za navijače Dinama. Arijan Ademi bit će spreman za uzvratnu utakmicu protiv Young Boysa. Kapetan je sinoć odradio cijeli trening, izdržao je sve napore, i povest će svoju momčad u pohod na skupine Lige prvaka.

Ademi je imao problema s mišićem, odnosno ložom, još od prve utakmice u Bernu. Dobio je neugodan udarac i zbog toga je bio upitan za ovaj susret. No, na kraju se sve dobro završilo. Bit će Arijan posebno motiviran večeras pred 30.000 gledatelja u Maksimiru. Nakon tri godine ponovno želi zaigrati u skupini Lige prvaka protiv europskih velikana.

Nenad Bjelica će tako izvesti isti sastav kao i prije šest dana u Bernu. Na golu će biti Zagorac, u obrani Stojanović, Theophile-Catherine, Dilaver i Leovac. Zadnji vezni bit će Ademi, a ispred njega Hajrović, Dani Olmo, Gojak i Oršić. U vrhu napada bit će Mario Gavranović. Podsjetimo, dinamovci večerašnju veliku utakmicu dočekuju u karanteni. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • lugwig 28.08.2018.

    Sretno Dinamu večeras... HŽV

  • li15 28.08.2018.

    Ademi je igracina za puno veci klub od Dinama ali je i ljudina sto i dalje igra tu. Svaka mu cast.

  • VladimirPerković 28.08.2018.

    Posebno mi je zadovoljstvo što će utakmicu komentirat 3 velika Dinamovca Joško. Stipe. Igor fali samo Štimac, Bit će veselja ,.

Komentiraj...
Vidi sve komentare