To je to što me zanima!

Kapetan Antolić: Ponosan sam što sam predvodio ovu ekipu

Pripremali smo se na to da trebamo puno trčati i mislim da smo u svemu uspjeli. Idemo utakmicu po utakmicu, sigurno će biti teško. Morat ćemo ginuti na terenu
Vidi originalni članak

Dinamo je suprotno svim očekivanjima svladao Arsenal na Maksimiru. 'Modri' su na kraju slavili 2-1 i nakon susreta očekivano bili sretni velikim uspjehom. 

- Osjećaj je fenomenalan. Ovo je stvarno velika pobjeda za Dinamo, za sve ljude u klubu i za sve naše navijače. Nametnuli smo se na terenu i odmah krenuli odlično. Zasluženo smo pobijedili. Znali smo kakva je Arsenal ekipa, ali bili smo od početka koncentrirani i uspjeli izdržati do kraja - rekao je Arijan Ademi za HTV nakon susreta pa nastavio:

- Sada trebamo tako i nastaviti. Znamo što nas očekuje na Poljudu. Hajduk je odlična momčad i bit će nam gušt igrati. Očekujem veliku podršku naših navijača i pun stadion na sljedećim utakmicama u Ligi prvaka - zaključio je Ademi na koga se nadovezao i kapetan Domagoj Antolić:

- Moram priznat da sam ponosan i sretan što sam izveo ovakvu ekipu u pobjedi protiv Arsenala. Pripremali smo se na to da trebamo puno trčati i mislim da smo u svemu uspjeli. Idemo dalje u Ligi prvaka utakmicu po utakmicu, sigurno će biti teško. Morat ćemo ginuti na terenu u svakoj utakmici - rekao je Antolić pa dodao:

- Sada slijedi Hajduk. Za nas je to uvijek jedna od najtežih utakmica, ali u dobrom smo naletu - poručio je Antolić.

Na Goalu provjerite grafiku kako je Dinamo došao do povijesne pobjede.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • 17.09.2015.

    Ne smije 24 sata staviti pobjedu dinama na naslovnicu- ne da im Milanović ! dinamo svetinja

  • Red_John 17.09.2015.

    Ko je sad kanta za napucavanje ?!?! :D

  • 17.09.2015.

    Jako cijenim Milu Horvat i čuo sam što je sve prebrodila, ali reći na poluvremenu da Machado nije na razini je nerazumno. Pa taj čovjek trči naprijed, nazad non-stop, oduzeo je par lopti, dao par lijepih dijagonala, taj stvarno puno znači Dinamu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare