To je to što me zanima!

Kapetan Badelj: PAOK će mi biti najveća utakmica u karijeri

Milan Badelj u srijedu će na vjerojatno smrznutom Maksimiru s kapetanskom trakom predvoditi svoj Dinamo u novom lovu na europsko proljeće protiv PAOK-a
Vidi originalni članak

Dinamovi nogometaši za utakmicu sezone se pripremaju u Rovinju. 'Modre' će s kapetanskom trakom u srijedu predvoditit MIlan Badelj.

- Nije dobro to što sam kapetan, bilo bi bolje da Bišćan može igrati. Inače, sve ostalo je izvrsno. Ako pobijedimo zaslužili smo taj prolaz, a ako ne, nismo - mudro zbori Badelj.

Pred kraj ručka iz sale za ručanje začuo se glasni pljesak, kondicijski trener Štefanić slavio je 30. rođendan.

- Ma, atmosfera je super. Popili smo po čašu šampanjca, a to nikome ne smeta.

U Rovinj su se nogometaši Dinama sklonili od zagrebačke hladnoće, ali i od navijača koji 'luduju' za ulaznicama.

Čim počne utakmica, svi zaboravljamo na hladnoću, složni su Tomečak i Badelj

- Mislim da je dobro što smo 'pobjegli' u Istru. Hladnoća će više smetati navijačima, oni moraju stajati. Mi se ne možemo žaliti na hladnoću jer iste uvjete ima i PAOK. Problem samo može biti smrznuti teren pa moramo odlučiti  hoćemo li istrčati u kopačkama ili tenisicama. Dosta smo ih gledali, obrana im je bolji dio momčadi. Zatvorit će se, a mi moramo razbiti tu šablonu. 

Kapetan je svjestan da ih čeka težak teren, ali i teret još jedne povijesne utakmice. O slavlju nakon eventualne pobjede ni ne razmišlja.

- Uh, ovo je najveća utakmica u mojoj karijeri, ovo je iznad svih onih povijesnih. Odlučuje o europskom proljeću, a imamo realne šanse. Ja sam kapetan i ako prođemo, to bi za mene bilo nešto najljepše. Nismo još pričali o slavlju da nam ne bi bilo 'po glavi'. - priča Badelj.

Kao kapetan moći će birati loptu ili stranu, što će izabrati?

- Stranu, i to sjevernu.

Ivan Tomečak skinuo je zaštitnu masku, a Vaha ga je uigravao na lijevoj strani veznog reda.

Iz treninga u trening se dižemo, svi želimo pobjedu, kaže Tomečak

- Dobio sam nekoliko puta po nosu bez maske, nije išla krv, znači da je dobro.

Dinamova glasnogovornica potvrdila je da je 'otišlo' ukupno 22.000 karata, a navala se očekuje i na sam dan utakmice. Istok je gotovo rasprodan, a dolaze novinari iz Grčke, Slovenije, BiH te čak dvije američke novinarske ekipe.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • makios 14.12.2010.

    ALFREDJODL JEDI GOVNA

  • Alfred Jodl 14.12.2010.

    Tomcrobbb:Da da znam da zna sta radi kupuje glasove za markovića ma sram da te bude kad branis tako ponasanje, vulgarizme i prijetnje.Da moj stric i otac nisu se borili da nk dinamo pardon nk Špaker bude povlasten kao i svi zagrebački klubovi.Koliko je poreza platio od tih 100 milijuna eura.DA sin mu drži agenciju, čisti sukob interesa samo u pitanju je dinamo pa je sve legalno

  • tomcrobbb 14.12.2010.

    Alfred Jodl:::a vi svi gorite od poštenja,da počnem od Štimca i Svaguše i da završim sa Ivom Sanaderom!! ma daaajjj,,to je ljubomora i ja to nikako ne razumijem jer toliki luzer nikad nisam bio...ne trebaš ti ništa jamčiti sve si rekao!! I DA ZNAŠ ZA SAD I UBUDUĆE: Dinamo Zagreb je klub grada Zagreba i svih njegovih navijača, a ne od Zdravka Mamića...on je tu samo djelatnik koji zna šta radi-u to budi siguran!!! čovjek je napravio u 5 godina 20 igrača i zaradio preko 100 milijuna eura...da njega nema i da je on glup Dinamo nebi bio gdje je i šta je - najbolji HR klub...ako je Dinamo loš klub onda je Hajduk DNO DNA,JADAN I DA JADNIJI NEMOŽE BITI...al svakako ti stric nije izgubio nogu da navijaš za jedan srpski i pravoslavni klub!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare