To je to što me zanima!

Kapetan BiH: Spremni smo za velike stvari protiv Argentine

Ne možemo nikome obećati pobjede i dobre rezultate, ali obećajemo da ćemo dati apsolutno sve od sebe kako bi pokazali da smo spremni i sposobni za velike stvari
Vidi originalni članak

Bosna i Hercegovina željno iščekuje svoj debi na svjetskim prvenstvima. Povijesna utakmica započet će u ponoć, a protivnik je jedna od najboljih momčadi na svijetu i jadan od najvećih favorita turnira, Argentina. Na kultnoj Maracani izabranici Safeta Sušića pokušat će napraviti veliko iznenađenje, no posao im svakako neće biti lak. 

Po mnogima najjači napad na prvenstvu bit će konstantna opasnost za Spahića, Bičakčića, Kolašinca, Mujdžu, ali i Asmira Begovića. Međutim, Pjanić, Misimović i Džeko su igrači koji svakoj momčadi na svijetu mogu zabiti gol ili dva, i sigurno je kako Argentinci to jako dobro znaju. 

- Nećemo dozvoliti da nam se oni slobodno šeću terenom. Imamo i mi dosta igrača koji su jako dobri. Oni koji su pratili našu reprezentaciju to znaju, a oni koji nisu tek će vidjeti - rekao je izbornik Sušić te dodao:

- Sama činjenica što smo tu i što igramo protiv Argentine i protiv najboljeg igrača na svijetu, ako ne i najboljeg svih vremena i to na velikoj Maracani, daje nam veliko zadovoljstvo - objasnio je Sušić dodavši kako će BiH protiv Argentine igrati s tri napadača i dva ofenzivna vezna jer 'drugačije ne zna'. 

Kapetan momčadi, Emir Spahić, naglasio je kako je BiH spremna i sposobna za velike stvari. 

- Ne možemo nikome obećati pobjede i dobre rezultate, ali obećajemo da ćemo dati apsolutno sve od sebe kako bi pokazali da smo spremni i sposobni za velike stvari - rekao je Spahić pred povijesni nastup BiH na svjetskim prvenstvima. 

Idi na 24sata

Komentari 552

  • ri1987ar 16.06.2014.

    Kaze bosanac argentincu:Znaš da Bosna nikad nije izgubila na svjetskom prvenstvu!!!!!!

  • Mustafa Aga 15.06.2014.

    Svi smo spremni za velike stvari;veceras...A da li ce se to veliko desiti...Bumo videli...

  • wsad 15.06.2014.

    5-0 Mesi x3 Aguero i DiMaria po jedan ...:DD

Komentiraj...
Vidi sve komentare