To je to što me zanima!

Kapetan Chelseaja javio se prvi put nakon nokauta: Palac gore

Hvala i medicinskom timu Chelseaja, suigračima i protivnicima, bolnicama St. Mary i Cleveland. Veliko vam hvala iz dubine srca. Sad je vrijeme za oporavak, uskoro se vidimo na terenu, napisao je Azpilicueta
Vidi originalni članak

Sekou Mara (20) iz Southamptona pokušao je škaricama poslati loptu prema golu, ali umjesto lopte je žestoko opalio u glavu kapetana Chelseaja Cesara Azpilicuetu (33) koji je odmah pao u nesvijest, a nakon toga su ga na nosilima iznijeli s terena. Bilo je to u subotu, a nakon nešto više od 24 sata javio se kapetan 'bluesa' na društvenim mrežama.

Objavio je fotografiju na kojoj pokazuje 'palac gore' i tako daje do znanja kako je sve u redu, iako tako u prvim trenucima nije izgledalo. Možda je to ostavilo i psihološki utisak na nogometaše 'bluesa' jer ni protiv 'davljenika' lige nisu uspjeli doći do boda (1-0).

ODLIČNO REAGIRAO VIDEO Herojski potez Kovačića! Vadio jezik suigraču nakon što je dobio težak udarac u glavu

- Pozdrav svima. Hvala vam na ljubavi i porukama podrške koju mi pružate nakon incidenta, a moja obitelj i ja smo vam veoma zahvalni. Hvala i medicinskom timu Chelseaja, suigračima i protivnicima, bolnicama St. Mary i Cleveland te djelatnicima i doktorima. Veliko vam hvala iz dubine srca. Sad je vrijeme za oporavak, uskoro se vidimo na terenu - napisao je Azpilicueta. 

Nastavili su tako svojevrsnu krizu rezultata, a nakon toliko milijuna ulupanih u momčad deseto mjesto nikako ne zadovoljava navijače, dok trener Graham Potter i dalje živi u svom svijetu te kao da ne vidi problem u tim rezultatima.

Što se tiče Cesarea, danas bi trebao biti pušten kući, a pregledi su pokazali da nema ništa slomljeno. Pred 'bluesima' je sad teško gostovanje kod Tottenhama.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 20.02.2023.

    Francuz? utisak??

Komentiraj...
Vidi sve komentare