To je to što me zanima!

Kapetan Knežević napustio je Rijeku: Ostvario sam snove...

S jedne strane nam je žao, ali s druge veselimo se da će nam se Dario u bliskoj budućnosti vratiti u novoj ulozi, rekao je sportski direktor Rijeke Srečko Juričić...
Vidi originalni članak

Dario Knežević više nije igrač Rijeke. Dugogodišnji kapetan kvarnerskih bijelih dogovorio je sporazuman raskid ugovora, objavila je Rijeka na službenim stranicama.

- Ovim završava jedna nevjerojatna epizoda u mom životu u klubu koji me afirmirao i pomogao mi da postanem reprezentativac te da ostvarim svoje dječačke snove. Zahvalio bih se svima s kojima sam djelio i dobro i zlo svih ovih godina i trenerima, suigračima, zaposlenicima kluba i naravno našim navijačima predvođenih Armadom - rekao je Knežević.

S 33 godine na leđima, prvo će uzeti odmor od nogometa do zime "i vidjeti hoće li nastaviti igrati ako se nađe u nekom zanimljivom projektu".

Knežević je u Rijeku stigao u sezoni 2002/03., a dvije sezone poslije kao dokapetan momčadi osvojio je Hrvatski kup. Nakon kratkih epizoda u Livornu i Juventusu, vratio se u klub 2012. No ozljede su ga izbacile iz forme i od prošle sezone uglavnom je igrao za drugu momčad Rijeke.

- Rijeka i Dario sporazumno su raskinuli ugovor nakon zajedničkog razgovora i dogovora s gledištem da je tako najbolje za svih. S jedne strane nam je žao, ali s druge veselimo se da će nam se Dario u bliskoj budućnosti vratiti u nekoj novoj ulozi, naravno ako ipak ne odluči još igrati. Dario sigurno spada u krug naših najvećih igrača i Rijeka će mu na tome uvijek biti zahvalna. Želimo mu svu sreću u daljnjem životu i radu - rekao je sportski direktor Rijeke Srečko Juričić.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Joker 🃏 21.09.2015.

    Hvala ti na svemu!

  • tovar.IŠ 21.09.2015.

    sretno Dario i hvala

  • strmi007 21.09.2015.

    Dobro odluka

Komentiraj...
Vidi sve komentare