To je to što me zanima!

Kapetan Messi održao je govor zbog teškog potopa Argentine

Messijeva "intervencija" nije zasmetala ni izborniku Sampaoliju. Nije to shvatio kao uplitanje u njegov rad, a visoki poraz, tvrde argentinski mediji, još je dodatno zbio redove gaučosa
Vidi originalni članak

Nedavno je Lionel Messi pričao o tome kako mu je Svjetsko prvenstvo u Rusiji vjerojatno posljednja šansa da i taj vrijedan trofej stavi u svoje vitrine i upotpuni (ionako) bogatu karijeru. A da je svoju ulogu i misiju na putu prema naslovu shvatio jako ozbiljno, pokazala je i prijateljska utakmica sa Španjolcima koju je Argentina izgubila s ogromnih 1:6.

Jednako je tako shvatio da neće moći sam, da ostali moraju također podmetnuti leđa, ali Messi je spreman preuzeti ulogu vođe. Što je pokazao posjetama svlačionici reprezentacije na poluvremenu, ali i na kraju utakmice sa Španjolcima.

- Podignite glave, zajedno ćemo ovo prebroditi i krenuti naprijed - poručio je Leo Messi vrlo izravno suigračima nakon teškog poraza.

Barcelonin napadač, navode oni koji su blizu reprezentacije, nikad nije bio ovako odlučan i liderski nastrojen.

- Predan je ovom našem cilju više nego ikad - kaže jedan član argentinske ekspedicije, dok je jedan od suigrača otkrio tamošnjim medijima:

- Svi smo bili iznenađeni kad je ušao u svlačionicu i krenuo pričati.

Messijeva "intervencija" nije zasmetala ni izborniku Sampaoliju. Nije to shvatio kao uplitanje u njegov rad, a visoki poraz, tvrde argentinski mediji, još je dodatno zbio redove gaučosa koji će sad tu sramotu pokušati isprati tamo gdje je jedino i važno - na Svjetskom prvenstvu.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • bianconeri_zg 30.03.2018.

    Bez dybale ništa, decko je zasluzio ne samo poziv u reprezentaciju nego i prvih 11. Forza Paulo!

  • 30.03.2018.

    Kad prestane igrat vjerujte mi doc ce netko mozda i gori a vi cete vikat da je najbolji svih vremema ...ovu podrepinu cete zaboravit...ne znam po cemu da ga pamtim??driblao jr i Zidan..Henry,Figo,Redondo Cantona,Van basten,Crojf Romario,Bebeto,Ronaldo,Rivaldo pa tko ih se sjeca???

  • dirk_nowitzki89 30.03.2018.

    a koga ce on motivirat hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare