To je to što me zanima!

Kapetan opet pliva! Sukno se vratio nakon operacije srca...

Pred kraj prošle godine Sukno je morao prekinuti karijeru zbog problema sa srcem. Pro Recco je raskinuo ugovor s njim, spominjao se čak i kraj karijere. Sukno je operirao srce, vratio se u Jug i opet trenira
Vidi originalni članak

Osmijeh na licu i lopta u ruci, to je sve što mu treba. Sandro Sukno je opet u bazenu!

Hrvatski kapetan koji je 'barakude' odveo do svjetskog zlata u Budimpešti prošle godine nedavno se vratio u svoj Jug. Vidljiv je rez na prsima što je posljedica operacije srca nakon koje se vratio vaterpolu.

- Tek je počeo trenirati. Zasad je to jedanput dnevno. Idemo polako, ne stvaramo nikakav pritisak niti očekujemo brzi oporavak. Pojačavat ćemo mu treninge postepeno - rekao je trener Juga Vjekoslav Kobešćak za Dubrovački dnevnik.

Pred kraj prošle godine spominjao se čak i kraj karijere, nakon što su mu na redovitom liječničkom pregledu otkrili probleme na srcu. Sukno je dobio strogu zabranu naprezanja, a Pro Recco je s njim raskinuo ugovor.

Sandro je otišao na operaciju kod vrhunskog kardiokirurga dr. Nicholasa Smedire u Cleveland. Sve je prošlo odlično i hrvatski kapetan koji je 'barakude' odveo do svjetskog zlata u Budimpešti prošle godine vratio se u bazen.

- Svaki trener svijeta bio bi sretan da u momčadi ima igrača kao što je Sandro Sukno. Što se tiče njegovog nastupa u Ligi prvaka, ne opterećujemo se s datumima. Nemamo nekakav vremenski okvir unutar kojeg bi trebao zaigrati - dodao je Kobešćak.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Tos 23.10.2018.

    Koja si ti gl.pedra čovječe tako nešta pisati(srecko64)jer je bio kod najboljeg specijaliste i on mu je dao zeleno a tebi mogu samo crni karton dati.Gospodine Sukno sve naj... i mi ti se zahvaljujemo za sve do sada,a mislim da je tu isto mala doza inata svome ex Klubu pokazati...

  • bubamiha 23.10.2018.

    Bravo! Svu sricu svita ti zelim,polako,nema prise!

  • Unclejoe 23.10.2018.

    smrsavio je dosta, ajmo kapetane povedi nas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare