To je to što me zanima!

Kapetan Osijeka seli u Tursku? 'Stiže nam Princ Nenada Bjelice'

Premda Osijek proživljava teške dane, izdanak osječke škole nogometa svakako bi bio dostatno pojačanje Bjeličinom sastavu. Igrač na kojeg trener uvijek može računati, koji rijetko odigra ispod razine
Vidi originalni članak

Na klupi Trabzonspora debitirao je visokim porazom 4-1 i odmah uvidio da će trebati pojačanja. Nenad Bjelica traži čovjeka od povjerenja u veznom redu za što nema boljeg rješenja od pouzdanog veznjaka s kojim je već surađivao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako piše turski Sabah, Bjelica je "bacio oko" na Mihaela Žapera, standardnog prvotimca i kapetana NK Osijeka s kojim je već surađivao. I ne samo to, u Bjeličinoj momčadi bio je dio kostura prvog sastava 'bijelo-plavih'.

Već se ranije tijekom tjedna govorkalo po Turskoj da bi Žaper mogao putem Super Lige, kao i da je Bjeličina želja Luka Ivanušec, a sada Sabah navodi da Bjelica dovodi "svojeg Princa."

Princ Nenada Bjelice stiže u Trabzon. Nakon što Bjelica utvrdi tko će ostati, a tko otići iz momčadi, očekuje se da će uprava poduzeti konkretne korake za Žapera i ostala imena na popisu želja - piše turski portal.

Osječki kapetan je već neko vrijeme na radaru pojedinih klubova iz Bundeslige, a neko vrijeme dovodio se u vezu s zagrebačkim Dinamom. Njegova vrijednost je tri milijuna eura prema Transfermarktu. 

Ove sezone je u 29 nastupa zabio jedan gol i dva puta asistirao, a odigrao je ukupno 2340 minuta. Premda Osijek proživljava teške dane, izdanak osječke škole nogometa svakako bi bio dostatno pojačanje. Igrač na kojeg trener uvijek može računati, koji rijetko odigra ispod razine i čije zalaganje nikad nije dovedeno u pitanje.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 29.04.2023.

    Nastavlja on po dobrom starom poucku nakrcavanja kluba igracima koji igraju toplo hladno. Nek pogledaju u kakvom stanju je ostavio bivši klub. E Turci neće vam to na dobro.

  • ,,Veliki anti kom" 29.04.2023.

    Bjelica će nakon nekoliko kola biti najuren iz turske, neće njima moći prodati priču o velikom treneru.

  • zd-os 29.04.2023.

    Nebi to uopće bilo loše,neka iskrca 5M i onda Osijek moze po Majkića,Fruka,Pršira,Tepšića i Krizmanica,Gorici ostaviti Fućka,Bralića i Petkovića

Komentiraj...
Vidi sve komentare