To je to što me zanima!

Kapetan Ramos donio je trofej: Pogledajte kako pleše s Lukom

Premda je nakon utakmice na naslovnice dospijevao iz drugih razloga, kapetan Sergio Ramos u svlačionicu Reala nakon utakmice donio je samo smijeh i zadovoljstvo. I pehar Lige prvaka, naravno
Vidi originalni članak

Treći put zaredom prvaci Europe, četvrto finale u posljednjih pet godina. Real Madrid obilježio je jednu nogometnu eru kao nekad Ajax, Bayern, Milan... Nogometni gigant s Lukom Modrićem u veznoj liniji postavio je preduvjete da ga u budućnosti zovu najboljom momčadi moderne nogometne ere, a svrstavaju u bok s najboljim momčadima u povijesti nogometa.

Sve to događalo se pod palicom Zinedinea Zidanea koji je došao kao potupni trenerski anonimus. Nekad briljantan igrač svjetske klase, magičnog dodira, sjajnog driblinga i neizmjernog pregleda igre postao je podjednako dobar trener praktički preko noći. Niti jedan trener nije osvojio Ligu prvaka tri godine zaredom, njemu je to uspjelo.

Real je u subotu navečer slavio i, istini za volju, imao je jako puno razloga za to. I premda je nakon utakmice na naslovnice dospijevao iz drugih razloga, kapetan Sergio Ramos u svlačionicu Reala nakon utakmice donio je samo smijeh i zadovoljstvo. I pehar Lige prvaka, naravno.

POGLEDAJTE VIDEO: Modrić i Ramos plešu u svlačionici

Ramos je sudjelovao u duelu nakon kojeg je Salah morao izaći, sudjelovao je i u incidentu s golmanom Kariusom, ali sve to postalo je nebitno jednom kada je zakoračio u svlačionicu. Kasnije se ljudski ispričao Salahu čime je potvrdio veličinu, ali u svlačionici je bilo vrijeme za slavlje.

Plesao je s Modrićem, izgrlio se i izljubio sa suigračima i onda je došlo vrijeme za šampanjac.

Real slavi, jedan dio Španjolske slavi - nitko u novom formatu Lige prvaka nije osvojio naslov tri puta zaredom. Nitko osim Real Madrida.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • libeluli 27.05.2018.

    Luka će se sigurno ovog trenutka sjećati za razliku od "nečega lovastog" ...a Ramos i dalje ostaje ...g

  • Zdrav Ko Mamić 27.05.2018.

    Dragi moj Sergio, ako si Salaha ozlijedio slučajno, čestitam na osvojenom naslovu. Ako si ga ozlijedio namjerno, želim da ti se to osveti na najgori mogući način. Pozdrav!

  • Lea7717 27.05.2018.

    Kapa do poda za kraljeve...ne znam da li se ovi kvazi igrači “velike” HNL zapitaju da se ostave nogometa i uhvate motike nakon što pogledaju ovakvu utakmicu...čovjek u finalu zabija golčinu škaricama...siguran sam da 75% igrača HNL to ne zna izvesti na treningu, a kamoli u igri...

Komentiraj...
Vidi sve komentare