To je to što me zanima!

'Ukrali' ga susjedima: Kapetan Slovenije izabrao je Hrvatsku

Talentirani veznjak i kapetan slovenske U-17 reprezentacije Sven Dodlek izabrao je Hrvatsku, piše slovenski portal SIOL.net. Slovenci se nadaju da još nije izgubljen...
Vidi originalni članak

Sven Dodlek je mladi talentirani veznjak Maribora. Ima 17 godina, a na posljednjem Euru U-17 bio je kapetan Slovenije. Njegov otac preselio je u Sloveniju iz okolice Čakovca pa Sven ima pravo i na hrvatsko državljanstvo.

Hrvatski nogometni savez, poučen negativnim iskustvima igrača koji su mogli igrati za Hrvatsku, nije gubio vrijeme. Poslali su ponudu igraču, a ovaj je pristao, piše slovenski portal SIOL.net. No Slovenci ne gube nadu. Dodlek bi se mogao vratiti igranju za Sloveniju ako ne izbori poziv Igora Štimca. 

Inače, ovo nije prvi put da Hrvatska "otima" Sloveniji mladog igrača. Talentirani Dejan Školnik prije nekoliko godina zamijenio je slovenski dres hrvatskim. Igrao je za našu U-21 reprezentaciju, ali nije se nametnuo.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • peter_1 09.01.2013.

    idemo janezima vratiti sa kamatama

  • nk pletenka 09.01.2013.

    ne može dodlek, stari bi moro reč da je hercegovac e onda može, jer medimurci i zagorci nisu hrvati tak razmišljaju od zagreba na dalje

  • ijurisic 09.01.2013.

    Žalost tuga i jad mi se borimo za tuđe igrače a kod nas vrvi od mladih talentiranih bisera!!!ali postoji jedan problemčić naše države koji se zove daj "gospodi iz hnsa"bar 10 000 eura pa buš igral za početak inter il lokomotiva.....Štimac luzeru!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare